A szerelem átsegíti Szabó Ádámot a kudarcon

X-Faktor Szabó Ádám táncos vigasz exbarátnő szerelem kiesés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ádám szombaton kiesett az X-Faktor döntőjéből, de hamar megvigasztalódott volt kedvese karjában.

Niki és Ádám még az X-Faktor előtt szakítottak egymással, azonban a sors nem engedte elválni őket. A tehetségkutatóban Niki mindig ott állt Ádám mögött, mert a műsor tánckarának tagja. Az élő show-kban többször látható volt, ahogy izzott a levegő a fiatalok között. A közös munka egyre közelebb hozta az egykori szerelmeseket. Ádám reméli, hogy van még esélyük újrakezdeni a kapcsolatukat - tudta meg a Blikk.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu
Szextipp: útmutató popsipaskoláshoz (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20121213-szex-szerelem-parkapcsolat-popsikenyeztetes-felsofokon-18.htmlSzabadulj meg az ártó extől!http://www.life.hu/szeress/20131125-gyori-szilvia-a-life-hu-szexualpszichologusa-segit-olvasonknak-hogy-lepjen-ki-az-exe-fogsagabol.htmlVilágsztárral jár Palvin Barbi?http://www.life.hu/szeress/20131202-palvin-barbi-magyar-modell-es-niall-horan-a-one-direction-sztarja-a-hetvegen-titkos-randevun-vett.html„Még a spermám is begörcsölt” (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20131129-a-ferfiassag-teljes-megszunesehez-es-a-spermaszam-csokkenesehez-vezethet-a-kenyszeres-gyerekvallalas.htmlÖsszeszedte magát Macaluay Culkin?http://www.life.hu/szeress/20131128-macaulay-culkin-amerikai-szinesz-es-uj-baratnoje-jordan-lane-price-parizsban-romantikazott.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.