Szabó Ádám párkapcsolat X-Faktor 2013 szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekes érdekes helyzetbe került: produkciójában az egyik táncoslány volt barátnője, Erdei Nikolett volt.

"Most éreztem először azt, hogy nem matekoztam, hanem az érzelmeimből és a múltamból táplálkoztam. Nikit, mint embert nagyon szeretem, és szerintem nem szerettem soha senkit így. Még mindig nem tudtam őt igazán elengedni, mert ez az érzés sosem fog elmúlni" - magyarázta Ádám, miközben látható volt, milyen szeretettel ölelte magához volt párját.

Forrás: RTLKLUB
Forrás: RTLKLUB

A kisfilmből úgy tűnt, a fiatalok még mindig odavannak egymásért, és ezt nem is nagyon titkolták. "Friss szakításról beszélünk, nyilván az emberben még az érzések kavarognak, de ha valaki profi, akkor ezt meg kell oldania" - mondta Niki, aki úgy táncolt Ádámmal, hogy izzott közöttük a levegő. "Jó, hogy ott lehetek a közelében, jól érzem magam mellette. Nálunk ez teljesen jól működik" - mondta sokat sejtetően a lány.

Forrás: RTL Klub
Forrás: RTL Klub

"Azt érzem, ha ott van velem a színpadon, akkor jobb és magabiztosabb tudok lenni. Ilyenkor úgy érzem, nincs lehetetlen" - mesélte csillogó szemekkel Ádám.

Szabó Ádám rettentően izgulhttp://www.life.hu/legykepben/20131010-szabo-adam-az-rtl-klub-xfaktoranak-enekese-a-csillag-szuletik.htmlForr a levegő Szabó Ádám körülhttp://www.life.hu/legykepben/20130916-az-rtl-klub-xfaktoranak-enekese-a-csillag-szuletik-harmonikasa-megosztja.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.