Ausztráliában lesz Angie és Brad esküvője?

Brad Pitt karácsony esküvő házasság Ausztrália találkozás Angelina Jolie
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sztárpár jelenleg a világ két másik oldalán dolgozik, a hírek szerint pedig csak karácsonykor látják egymást újra. Vajon épp az esküvőjük napján?

Míg Brad Pittet az Egyesült Királyságba szólítja munkája, addig menyasszonya épp a világ másik végében forgatja legújabb filmjét, az Unbrokent, amely a hírek szerint jövőre kerül a mozikba.

Forrás: AFP

A pár, akik még sosem töltöttek ilyen sok időt egymástól távol, nemcsak a pihenés és az ünneplés miatt várják a karácsonyt: egy közeli ismerősük szerint ekkor lesz csak alkalmuk újra találkozni. És ezúttal a hamarosan 50 éves Brad fog repülőre ülni, hogy meglátogathassa kedvesét. Ahogy azt a Life.hu korábban már megírta, a sztárpár decemberre tervezi az esküvőt, hogy hol, azt azonban még nem tudni. Lehetséges, hogy két forgatási szünet között Ausztráliábann állnak oltár elé?

Új tetoválást villantott Angelina Joliehttp://www.life.hu/szorakozz/20130910-angelina-jolie-golden-globedijas-szineszno-ujabb-tetovalast-varratott-magara.htmlEgyre több nő követi Angelina Jolie-thttp://www.life.hu/gyogyulj/20131001-angelina-joliehatas-megnegyszerezodott-az-emloeltavolitas-utan-erdeklodok-szama.htmlJoséphine a pácban, avagy hogy cseréld le Brad Pittet?http://www.life.hu/szorakozz/20131202-mozielozetest-adunk-a-josephine-cimu-francia-filmhez-es-premier-elotti-vetitesre-invitaljuk.htmlFeleslegesen forgatott nálunk Brad Pitthttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20130626-mozi-szorakozas-z-vilaghaboru-feleslegesen-forgatott-nalunk-brad-pitt.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.