Szarvas Attila Koncz Gábor színdarab Gregor Bernadett szerelmes Újszínház Csurka István
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy furcsa helyzetnek köszönhetően, Gregor Bernadettnek sikerült elintéznie, hogy szerelmével játsszon egy darabban.

Éppen csak elengedte Gregor Bernadettet volt férje máris új férfival parádézik a színpadon - tudta meg a Blikk.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

Az Újszínháznak le kellett vennie Csurka István Házmestersirató darabját a repertoárról. Ugyanis az író gyermekei nem engedélyezik apjuk műveinek színrevitelét. A színház a legjobban próbál kijönni a rossz helyzetéből. Így darab helyett Gyurkovics Tibor Nagyvizit című művét tűzi műsorra. A cserével azonban a szereposztás is változott. Míg Szakács Tibor nem kapott szerepet az új darabban, Gregor Bernadett új kevese Szarvas Attila, viszont igen. Állítólag Berni ragaszkodott a cseréhez, mivel párja, ahogy az életben, a Nagyvizitben is szerelmét fogja alakítani.

Az eddig látott legszebb fotó Ördög Nórárólhttp://www.life.hu/legykepben/20131207-nanasi-pal-fotos-ujabb-gyonyoru-kepet-keszitett-felesegerol-ordog-norarol.htmlÍgy Mikulásoztak sztárjaink - Galériahttp://www.life.hu/legykepben/20131206-mikulas-unnepe-a-sztarokat-is-megihlette-es-kreativ-otletekkel-vartak-a-telapot.htmlMásodfokú riasztás a szélvihar miatthttp://www.life.hu/legykepben/20131207-az-m1-es-autopalya-egy-szakaszan-torlodas-van-nehol-hozaporok-nehezitik-a-kozlekedest-a-szel-csak.htmlCsúnyán megverték Paris Hilton öccséthttp://www.life.hu/legykepben/20131207-barron-hilton-paris-hilton-occset-megverette-lindsay-lohan-amerikai-szineszno.htmlHiába figyelmeztette Keleti Györgyit édesapjahttp://www.life.hu/legykepben/20131205-hiaba-figyelmeztette-edesapja-keleti-gyorgyit-nem-all-le-a-futtatassal-es-bortonbe-kerul.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.