sztárpár eljegyzés Kanye West kim kardashian
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mint ahogyan a Life.hu is megírta, Kanye West megkérte gyermeke édesanyja, Kim Kardashian kezét. A fiatal édesanya Instagramjára posztolta ki eljegyzési fotóikat. 

Bár a sztárpár még nem jutott dűlőre abban, hogy hol tartsák az esküvőjüket, annyi bizonyos, az eljegyzés tekintetében nem volt szűkmarkú Kanye West. A híresség egy egész stadiont bérelt ki a lánykéréshez.

Forrás: Instagram/kimkardashian

A rapper egyébként sem kicsinyeskedő magatartásáról híres, a különleges helyszínen, különleges meglepetés várta az arát.

Forrás: Instagram/kimkardashian

Kanye zenekart fogadott és tűzijátékot is szervezett azért, hogy térdre ereszkedve átnyújtsa születésnapos szerelmének a 15 karátos Lorraine Schwarz gyűrűt. Vajon mi várható az esküvőn?

Szitokáradat zúdult Krasznai Tündérehttp://www.life.hu/szorakozz/20131209-az-rtl-klub-x-faktoranak-parbajgyozteset-krasznai-tundet-a-facebookon-szidjak.htmlDebreczeni Zitának rossz az apaképehttp://www.life.hu/legykepben/20131209-a-fem3-musoran-joshi-bharatnak-vallott-gyerekkorarol-debreczeni-zita.htmlKökényék elveszítették babájukathttp://www.life.hu/anyaskodj/20131209-a-tv2-megasztarjanak-felfedezettje-kokeny-attila-es-felesege-aranka-elveszitettek-gyermekuket.htmlZaklatják a ByTheWay-fiúkathttp://www.life.hu/szorakozz/20131209-az-rtl-klub-x-faktoranak-fiucsapatat-a-bythewayt-eroszakos-rajongok-zaklattak-a-corvin-setanyon.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.