helyszín esküvő meglepetés eljegyzés Kanye West Párizs Kalifornia lánykérés kim kardashian stadion gyűrű
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sztárpár egyelőre nem tudott dűlőre jutni az esküvő helyszínének kérdésében, ezért két helyen is kimondják egymásnak a boldogító igent.
176 milliót érő gyűrűt

Forrás: Instagram
Forrás: Instagram

Kim Kardashian és 15 karátos gyémántgyűrűje

A rapper, aki egyébként sem kicsinyeskedő magatartásáról híres, nem aprózta el a lánykérést sem. Nemcsak egy egész stadiont bérelt ki, hanem zenekart fogadott és tűzijátékot is szervezett azért, hogy térdre ereszkedve átnyújtsa születésnapos szerelmének a 15 karátos Lorraine Schwarz gyűrűt. Kim, akinek ez lesz a harmadik házassága, állítólag szinte sokkot kapott, de természetesen boldogan mondott igent kislánya édesapjának. Kanye West és Kim egyik bennfentese szerint a pár több napig tartó lagzira is készül: mivel a helyszínben egyelőre nem tudtak megegyezni, úgy fest, Kaliforniában és Párizsban is ki fogják mondani egymásnak a boldogító igent.

Máris újabb babát szeretne Kanye Westhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130911-kanye-west-rapper-ujabb-babat-szeretne-baratnojetol-kim-kardashiantol-aki.htmlKanye West nem nyúl kislánya pelusáhozhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130705-kanye-west-rapper-nem-csereli-a-pelenkat-nemreg-szuletett-kislanyan.htmlMégis fizethet Kanye West a lenyúlt Omega-dalérthttp://www.life.hu/legykepben/20130628-kanye-west-rapper-milliokat-is-fizethet-az-omeganak-amiert-a.htmlMajdnem pornós lett Kanye Westhttp://www.life.hu/life/galeria/20130606-fotokon-akkor-es-most-kanye-west-rapper-es-producer-kim.htmlFogyás és álomesküvő - Bulvárkoktélhttp://www.life.hu/szorakozz/20130927-a-lifehu-bulvarkokteljaban-szerepel-sarka-kata-liptai-claudia.htmlHoroszkóp: Milyen esküvőről álmodozik a férfi?http://www.life.hu/tested-lelked/20130916-ezoteria-es-csillagjegy-milyen-eskuvorol-almodozik-a-ferfi-horoszkopja-elarulja.htmlBikinire vetkőzött a Kardashian lányhttp://www.life.hu/legytrendi/20131019-kendall-jenner-amerikai-modell-es-valosagshowsztar-az-agua-bendita-furdoruhaiban.htmlKim Kardashian ismét a régihttp://www.life.hu/ez-zsir/20131017-kim-kardashian-amerikai-televizios-szemelyiseg-szules-utan-atkins-dietaval-szabadult.htmlCuki baba Kim Kardashian kislányahttp://www.life.hu/anyaskodj/20131005-north-west-kim-kardashian-es-kanye-west-kislanya-nagyon-cuki.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.