Szingliként, vagy párban szexelünk többet? - tette fel a kérdést legutóbb a Life.hu riportere, akinek elmélete szerint egy nő akkor szexel többet, ha párkapcsolatban él, egy pasi viszont akkor, amikor szingli. Kifaggattuk férfiolvasóinkat is a kérdésről.

Első válaszadónk a 29 éves Patrik, aki elemzőként dolgozik. Jelenleg szingli.

Patrik, 29, gazdasági elemző:
"Szerintem ez abszolút egyedi, és nem hiszem, hogy ki lehetne jelenti, a nők vagy a férfiak ekkor vagy akkor szexelnek többet. Ha az alapvető, fiú-lány felállást nézzük, akkor egy nő és egy pasi kell a szexhez, így a két nem megegyező számú szexhez kell jusson. Ahhoz, hogy ez igaz legyen, az kellene, hogy a szingli pasik a párkapcsolatban élő lányokkal szexeljenek. Remélem, nem így van."
Forrás: Thinkstock

Dánielnek, aki 30 éves, és párkapcsolatban él, azt a kérdést tettük fel; gondolja-e, hogy szingliként több szexet tudna összehozni, mint amennyit most a barátnőjétől kap? 

Dániel, 30, futár:
"A tapasztalataim szöges ellentétben állnak a véleményemmel. Én két hosszú kapcsolat között voltam csak egy nagyon rövid ideig szingli. Na, az egy eseménydús időszak volt. Mégis az a véleményem, hogy a szinglik nem jutnak több szexhez, mint a párkapcsolatban élők. Szerintem a tartósan szingli pasik nagy része nem azért szingli, mert nem bírja a kötöttséget, hanem mert senki sem akar hozzájuk kötődni. Persze ezt nyíltan felvállalni nehéz."

Végül a 35 éves Péter öntött tiszta vizet a pohárba. 

Péter, 35, menedzser:
"Szerintem a szingli pasi több szexet kap elmélet mögött az áll, hogy a szingli pasik kevesebb szexuális visszautasítást kapnak, hiszen nem próbálkoznak minden nap egy nőnél. Így ritkábban utasítják is vissza őket, és ha egyszer mégis sikert érnek el, azt egyből elmesélik, hiszen egy új 'trófeával' bővültek. Míg egy tartósan párkapcsolatban élő pasi nem meséli el a barátainak, hogy már megint milyet szeretkezett azzal a lánnyal, akivel már így is évek óta csinálja. Ennyi!"