Karácsonykor hagyta el férje Gór Nagy Máriát

Forrás: RTL Klub -
karácsony esküvő szenteste Szurdi Miklós elhagyás Gulyás Buda Gór Nagy Mária
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznőt Szenteste hagyta faképnél első férje. A sors fintora, hogy második férjével viszont december 24-én kötötte össze életét.

Nem volt egyszerű karácsonya Gór Nagy Máriának jó néhány éve: első férje, Szurdi Miklós ugyanis akkor vallott színt, hogy mást szeret és igazából már együtt is azzal a nővel – árulta el a TV2 Mokkájában a színésznő, aki mindezt akkor tragédiaként élte meg.

Forrás: RTL Klub

Másfél év múlva azonban találkozott Gulyás Budával, és tudta, hogy ő az igazi. Olyannyira, hogy ő lett a színésznő második férje, akivel – milyen érdekes - december 24-én tartották esküvőjüket, amely élete egyik legszebb emléke volt.

Szexszüneten van L.L. Juniorhttp://www.life.hu/szeress/20131216-l-l-junior-rapper-gyermeke-megszuletese-ota-inkabb-az-anyat-latja-kedveseben.htmlEgyütt távozott az X-Faktorból Csobot és Isteneshttp://www.life.hu/szeress/20131216-csobot-adel-es-istenes-bence-egy-autoval-hajtott-el-az-x-faktor-finalejarol.htmlIsmét a világsztárral bulizott Palvin Barbihttp://www.life.hu/szeress/20131216-palvin-barbara-magyar-modell-niall-horan-a-one-direction-sztarjaval-egyutt-bulizott.htmlSzex helyett beszélgetnének a férfiakhttp://www.life.hu/szeress/20131125-szex-helyett-az-erzelmeikrol-beszelnenek-a-ferfiak-gyori-szilvia-segit-a-jelenseg-megerteseben.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.