Az énekes-színész karácsonykor közölte családjával, hogy nyáron elveszi szerelmét, méghozzá exkluzív környezetben, homokos tengerparton.

Minden lány olyan esküvőről álmodik, mint amilyet Gergely Róbert tervez kedvesével, a szintén színész Némedi-Varga Tímeával. A Gergely Theáter igazgatója bejelentette, hogy háromévnyi jegyben járás után június 21-én oltár elé vezeti nála 24 évvel fiatalabb barátnőjét, méghozzá a Maldív-szigeteken. Hogy miért pont az Indiai-óceán egyik leggyönyörűbb helyén? Az ok: spórolás.

Forrás: rtlklub.sajtoklub.tv

„Karácsonykor, amikor a család összejött, kicsit félve vallottuk be, hogy nem akarunk százvendéges lagzit, Bazilikát és hintót, csak csendet, egymást, hófehér homokot, áttetsző óceánt és kék eget, ami visszatükröződik Tímeám szemében. Régi vágya, hogy delfinekkel ússzon az óceánban, ezért hosszas mérlegelés után eldöntöttük, hogy a Maldív-szigeteken házasodunk össze, hogy teljesüljenek az álmok" – árulta el a Blikknek Gergely Róbert. A boldog menyasszony hozzátette: tulajdonképpen így spórolnak is, mert a nászút is benne van. A pár olyan bungalót szeretne, ami az óceán sekély vízében áll cölöpökön, és üvegpadlóján keresztül látni, ahogy a színes halak úszkálnak alattuk.

A jogrendszer miatt anyakönyvvezető előtt a hivatalos esküvőt is meg kell tartani egy itthoni házasságkötő teremben. „Ide hétköznapi ruhában megyünk, és csak a két tanút visszük magunkkal" – mondta a lapnak Robi, aki a romantikus álomesküvő után feleségével egy afterpartit ad, amelyen gratulálhatnak nekik.