Robert Pattinson és Dakota Fanning egy pár?

Forrás: AFP/Getty Images/Charles Leonio -
Robert Pattinson Kristen Stewart színész Dakota Fanning szerelem Alkonyat-filmek Randevú Alkonyat szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sztárok, akik 2013-ban újrakezdték című összeállításunk első helyén szerepeltek az Alkonyat filmek sztárjai, Mr. Pattinson azonban úgy tűnik, mégsem az exével, hanem egy másik vámpírlánnyal ápolja a jó viszonyt.

Miközben decemberben még arról szóltak a hírek, hogy a színész kibékül korábbi filmbéli és magánéleti partnerével, Kristen Stewarttal, most úgy tűnik, a szépfiú egy másik színésznőre vetett szemet. A Hollywood Life szerint ugyanis Rob New Yorkban randizgat a 19 éves Dakota Faninggel.

Robert Pattinson újabb vámpírlánnyal randizik, Dakota Fanninggel. Forrás: AFP/Getty Images/Charles Leonio

A párt először a Juliette nevű étteremben látták. Akkor még nem kettesben voltak, hanem több baráttal, de láthatóan Pattinson és Fanning között bizony alakul valami. Ha hihetünk a híreknek, a fiatalok a szilvesztert is együtt töltötték. És hogy mit szól ehhez a hűtlen Stewart, aki amúgy jó barátságol ápol a fiatal szépséggel? Tuti, hogy alig lát a pipától.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.