Miley Cyrus a magánytól retteg

Forrás: Northfoto -
Miley Cyrus Liam Hemsworth magány félelem szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Miley Cyrus a minap a legnagyobb félelméről beszélt a barátainak - írja a Femalefirst. Elárulta, nem tudja, miért pattintják le mindig a pasik, és hozzátette, aggódik, hogy soha nem találja meg azt, aki igazán szeretni fogja. 

Botrányos viselkedésével és vetkőzéseivel szinte mindenkinek felkelti a figyelmét a híresség, ám tény, hosszú távon egy férfi sem marad meg mellette. Persze a jövőben az sem könnyíti meg majd a dolgát, hogy az év elején kijelentette, mindkét nem képviselőihez vonzódik.

Forrás: Northfoto

Miley arról beszélt, hogy attól tart, soha nem lesz, aki az igazi énjét szeretné, és elfogadná őt a hibáival együtt. A balhés sztár tavaly - négy év együttjárás után - szakított Liam Hemsworth-szel, azóta nem tudni, hogy bárkivel is komolyabban összegabalyodott volna. Mi azért nem aggódunk érte.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.