Barbi a magyar Carrie Bradshaw

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
esküvő elhagyás Éjjel-nappal Budapest Barbi sex and the city Carrie Bradshaw Joe
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Éjjel-nappal Budapest Barbiját, akárcsak a Szex és New York Carrie Bradshaw-ját, az esküvő napján hagyta faképnél élete szerelme.

Barbi sokáig álmodozott arról és várta, hogy Joe megkérje a kezét. Aztán a herceg rászánta magát és fehér lovon ülve megérkezett, hogy eljegyezze szerelmét. Az idill azonban csak az esküvőig tartott, mert a szertartás előtt Joe lelépett és faképnél hagyta a szőke lányt.

Hanna és Barbi, az Éjjel-nappal Budapest sztárjai
Kattints a képre a galériáért! Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu
Már két éve nincs Malévhttp://www.life.hu/news/20140203-ket-eve-2012-februar-3-an-allt-le-a-malev.htmlNemzeti légitársaságunk két évvel ezelőtt, 2012. február 3-án reggel 6 órakor, 66 év működés után állt le.News--Őrültek - hóúszó bajnokság a finneknélhttp://www.life.hu/news/20140203-houszo-bajnoksagot-rendeztek-finnorszagban.htmlHóban úszó bajnokságot rendeztek a finnek. Szédületes videó!NewsOrigoKrasznai és Tereh egy hullámhosszonhttp://www.life.hu/news/20140203-krasznai-tunde-menedzsere-tereh-istvan-lett-az-enekesno-es-az-elso-emelet-tagja-remekul-megertik.htmlKrasznai Tündét mostanában sűrűn látni Tereh István oldalán. A Life.hu utánajárt, miért találkozgat az énekesnő és az Első Emelet oszlopos tagja.NewsFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.