Összeházasodott Varga Viktor és Cinthya

esküvő házasság Elvis Cinthya Dictator Varga Viktor Hasonmás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Viktort és szerelmét, Cinthyát hirtelen ötlettől vezérelve egy Elvis-hasonmás adta össze.

Ahogy a Life.hu is megírta, a zenész nemrég a jég hátán jegyezte el szerelmét. A mostani vicces esküvő azonban csak a főpróba volt. Viktor és Cinthy egyelőre még nem hivatalosan mondták ki az életre szóló esküt Elvis előtt - írja a Blikk.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu
Ennyi volt Palvin Barbinak és Niall Horannakhttp://www.life.hu/intim/20140214-palvin-barbara-magyar-modell-es-niall-horan-brit-enekes-allitolagos-szerelmi-kapcsolata-veget-ert.htmlKevés idejük jutott egymásra, szoros időbeosztásuk és munkájuk miatt nem tudtak eleget találkozni – mondja a két tinisztár egyik forrása a The Sun magazinnak. Ám valóban emiatt ért véget ez a soha ki nem mondott szerelem?Intim--Sírással és filmnézéssel tölti a Valentin-napot Eva Mendeshttp://www.life.hu/intim/20140213-eva-mendes-amerikai-szineszno-sirassal-es-filmnezessel-tolti-a-valentin-napot.htmlMég mindig nem egészen világos, pontosan mi is van közte és Ryan Gosling között (együtt vannak? szakítottak?), és ezt a Valentin-napi tervei sem engedik tisztázni.Intim--A Vámpírnaplók sztárjával randizik Liam Hemsworthhttp://www.life.hu/intim/20140211-liam-hemsworth-az-ehezok-viadalanak-sztarja-nina-dobrevvel-a-vampirnaplok-sztarjaval-randizik.htmlMiley Cyrus exe nem szingli már. A színész és kolléganője, Nina Dobrev között már biztos, hogy több van, mint barátság.Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.