A vagináról beszélt Cameron Diaz

Forrás: AFP/Getty Images/Mike Coppola/Nbc -
beszélgetés könyv egészség showműsor test Cameron Diaz vagina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő nemrég megjelent könyve kapcsán kezdett intimebb témák felé evezni egy amerikai showműsorban.

Érdekes beszélgetésbe torkollott Cameron Diaz és Chelsea Handler beszélgetése. A komikus showműsorába hívta meg a 41 éves színésznőt, akivel legújabb könyve kapcsán nemcsak a test karbantartásáról esett szó, hanem bizony az intim testrészek egészségének megőrzéséről is. Cameron, akinek a The Body Book című könyve decemberben jelent meg, a hüvelyről kezdett el beszélni a műsorvezetőnek – mindenféle fenntartás nélkül.

Forrás: AFP/Getty Images/Mike Coppola/Nbc
7 tipp, amivel becsalogathatod a tavaszt az otthonodbahttp://www.life.hu/csalad/20140227-7-tipp-amivel-becsalogathatod-a-tavaszt-az-otthonodba.htmlJól megválasztott kiegészítőkkel egy csapásra tavasz lesz a lakásodban! Csak figyeld meg: a vidám színek, a játékos motívumok azonnal feldobják a legunalmasabb szobát is. Próbáld ki te is!Család--Rúzsa Magdi szeme és Palvin Barbi ajka: Ő a legszebb arcú celebhttp://www.life.hu/trend/20140228-o-lett-a-legszebb-arcu-magyar-celeb-palvin-barbara-ajka-radics-gigi-haja-lett-a-legszebb.htmlHollywood álomnője után kíváncsiak voltunk arra, vajon hogyan is festene a legszebb magyar hölgyekből összegyúrt szépség. Ismerjétek meg a győztest!TrendOrigoNégyszeres apa akar lenni Matthew McConaugheyhttp://www.life.hu/csalad/20140304-matthew-mcconaughey-oscar-dijas-szinesz-meg-egy-gyereket-szeretne-felesegetol-camila-alvestol.htmlA friss Oscar-díjas színész és modell felesége bevállalna még egy gyerkőcöt a meglévő három mellé. Szép nagy család!Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.