Mégsem válnak Cookyék

Forrás: RTLKLUB/Sajtóklub -
házasság TV2 műsorvezető A Nagy Duett válás Cooky Joshi Bharat Aktív
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy megírtuk, Cooky és felesége házassága 13 év után válságba került. A rádiós műsorvezető néhány napja azt nyilatkozta, nem tudja, párkapcsolata túléli-e ezt a nehéz időszakot. 
Forrás: RTLKLUB/Sajtóklub

Most azonban a zenész a TV2 Aktívjában elárulta, nem adják fel ilyen könnyen ezúttal sem. Feleségével elhatározták, megpróbálják rendbehozni a kapcsolatukat, és nem dobják el a közös éveket. Mi szurkolunk nekik.

Alig látják gyerekei Sarka Katáthttp://www.life.hu/csalad/20140225-a-tv2-a-nagy-duettjenek-szereplojet-sarka-katat-hajdu-peter-feleseget-alig-latjak-a-gyerekei.htmlRengeteg időt tölt Sarka Kata aTV2 stúdiójában, gyerekei pedig rosszul viselik ezt, ugyanis alig látják A Nagy Duettre készülő mamájukat. Család--Jaksity Kata terhességén csámcsognak - visszavághttp://www.life.hu/csalad/20140224-jaksity-kata-musorvezeto-a-harmadik-gyermeket-varja-es-sok-kritikat-kap-emiatt.htmlA műsorvezető fájlalja, hogy várandóssága miatt több rosszindulatú kommentet is kap. Kritikusai szerint ennyi idősen nem kellene már szülnie, ő pedig a Facebookon válaszolt nekik.CsaládOrigoCsodaszépek Kozma Orsi ikerbabáihttp://www.life.hu/csalad/20140224-kozma-orsi-enekesno-het-honapos-ikerbabait-megmutatta-a-facebookon.htmlAmíg Kozma Orsi korábban csak apró részleteket posztolt gyerekeiről, most a Facebookon megmutatta őket "teljes egészében". Az ikrek gyönyörűek. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.