X-Faktor Bozsek Márk távolság szerelem Barátok közt London szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Barátok közt „kicsi" Szabija szakított barátnőjével, mert úgy véli, kapcsolatuk úgysem élné túl a távolságot, ami a jövőben kettejük közé áll.

Márk, aki tavaly az X-Faktorban is próbára tette magát, újra szingliként éli a mindennapjait. Idősebb barátnőjével januárban jött össze, a kapcsolat azonban már véget is ért, ugyanis a hölgy hamarosan Londonba költözik – írja a Blikk.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

„Szerettem vele lenni, nagyon jól éreztük magunkat együtt, de tudtam, hamarosan elhagyja az országot, és én nem mehetek vele. Bár korábban arról volt szó, hogy én is megyek Angliába, mert egy angol producer érdeklődését felkeltette az egyik dalom, végül változott a terv. A romantikus pillanatok csak akkor érnek valamit, ha teljesen átadod magad nekik. Nem bánkódom, talán lesz még dolgunk egymással" – vallotta be Márk.

Kibékült feleségével Éliás Gyulahttp://www.life.hu/intim/20140307-kibekult-felesegevel-elias-gyula-enekes.htmlKét év után szent a béka Éliás Gyula énekes és felesége, Kamilla között. IntimOrigoA hét szexpóza: lábat a magasba!http://www.life.hu/intim/20140305-a-het-szexpoza-labat-a-magasba.htmlÚjabb felfedezőútra indult a Life.hu két ügyeletes szexszakértője, Kati és Vili. Ezúttal a már jól bejáratott misszionárius póz továbbfejlesztésébe vetették bele magukat. Így sikerült.IntimFotó: Hámori Zsófia/Life.huLola megmutatta kedveséthttp://www.life.hu/intim/20140301-lola-enekesno-az-instagramra-postolta-baratja-alvos-fotojat.htmlAhogy a Life.hu is megírta, Lola újra szerelmes. A fiatal énekesnő most különleges szituációban mutatta meg barátját.Intim

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.