Leszbicsókot váltott barátnőjével a szupermodell

Forrás: AFP -
csók Michelle Rodriguez Cara Delevingne tenger félmeztelen Mexikó leszbikus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Félmeztelenül kapta le barátnőjét, Michelle Rodriguezt Cara Delevingne, akik Mexikóban töltöttek együtt egy romantikus nyaralást.

Forró csókot váltott barátnőjével Cara Delevingne. A brit szupermodellt Mexikó tengerpartján kapták lencsevégre, amint Michelle Rodriguezzel ölelkezett a habokban. A 21 éves Cara, akit Kate Moss utódjaként emlegetnek, még a bikinifelsőjétől is megszabadult a romantikus fürdőzéshez.

Cara Delevingne és barátnője, Michelle Rodriguez Forrás: Northfoto

Nem csinál problémát biszexualitásából, korábban Sienna Millert is szó nélkül lekapta egy New York-i gála hevében. Persze ez még Michelle előtt volt, hiszen most már biztosan lenne neki is egy-két szava az efféle akciókhoz.

Ha már biszexualitás, akkor meg kell említenünk Miranda Kerrt is, aki bejelentette, hogy válása után most kiéli biszex fantáziáit.

Így öltöznek a magyar politikusnők – stylist szemmelhttp://www.life.hu/trend/20140328-igy-oltoznek-a-magyar-politikusnok-szemes-nora-szemelyi-stylist-tippjei.htmlHogyan öltözzön, sminkeljen, és milyen frizurát viseljen egy olyan nő, aki aktívan politizál? Szemes Nóra személyi stylist elárulta - szigorúan stylist szemmel nézve -, mi a véleménye Dúró Dóra, Csiba Katalin, Selmeczi Gabriella és Kunhalmi Ágnes megjelenéséről.TrendOrigoKülönleges sminktipp április elsejérehttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20140331-hogyan-legyek-jo-no-kulonleges-sminktipp-aprilis-elsejen.htmlElöljáróban nem mondhatok semmit. Nézzétek meg!Hogyan legyek jó nőOrigoAz őrült nő most megmutatja!http://www.life.hu/ujelet/gabriella/20140401-az-orult-no-most-megmutatja.htmlBenyeczkó Gabriella, ahogyan Albert Kinga és Szántó Daniella is, a Kezdj új életet a Life.hu-val felhívásra jelentkezett. Gabriella meg szeretné mutatni, hogy az 50 az új 25!GabriellaFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.