Ezért jó csütörtökön szexelni!

Forrás: Thinkstock -
szex hétköznap vágy szerelem orgazmus csütörtök gyönyör
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Okok a mai hancúrra sorozatunkban már összegyűjtöttük, miért érdemes ágyba bújni szerdán és pénteken. Most a csütörtöki nap előnyeit vettük sorra, hogy meggyőzzünk mindenkit arról, ez a nap is tökéletes egy kis lepedőakrobatikára.
Forrás: Thinkstock

I.

Mert már jó a kedvünk. A szerda is lement, a hét közepén túl vagyunk. És ez szexért kiált.

II.

Mert már annyira taccsra vágott az elmúlt négy nap, hogy csak a szex segíthet, hogy kihúzzuk szombatig.

III.

Mert ha csütörtökön szexelünk, pénteken mindig csúcsformában vagyunk. Olyan frissnek és üdének érezzük magunkat, mint a hét első felében.

IV.

Mert már csak egyet kell aludni péntekig, ami technikailag már hétvége. Egy eget rengető orgazmust követően pedig az idő is gyorsabban telik majd.

V.

Douglas Adams Galaxis útikalauz stopposoknak című regénye elején az egyik főszereplő, Arthur Dent ezt mondja: "Ma csak csütörtök lehet. A csütörtök sose volt az én napom." Néhány perccel később pedig elpusztul a Föld.

Legyen a csütörtök is a ti napotok, és mentsétek meg ezen a napon is a Földet!

VI.

Emlékszel a Szerelem csütörtök című filmre, melyben Éva és Árpi fiatal házasok, akik lakás híján csütörtökönként az ifjú férj kamionjában randevúznak? Ha ők meg tudták oldani a csütörtöki szexet, akkor mindenkinek meg kell.

Forrás: Thinkstock

VII.

Értelmezd újra a torkos csütörtököt. Ha nincs kedved a nagy zabáláshoz, mutass inkább valami olyat a pasidnak, amitől garantáltan nem gondol majd a kajára! Íme a legtutibb orgazmustippünk.

VIII.

Természetesen az sem mindegy, hogy melyik napon születtetek. Ha például csütörtökön láttad meg a napvilágot, különösen a keddi napon születettekkel jössz ki jól. Így a csütörtök igazán a te napod, érdemes hát kihasználni.

IX.

A Life.hu legutóbbi cikkében szereplő szavazáson a csütörtöki nap mindösszesen öt szavazatot kapott. Vagyis látszólag mindenki a kényelmes, hétvégi napokat részesíti előnyben, nektek azonban nem kell beállni a sorba. Légy úttörő és mutasd meg mindenkinek, hogy ezen az elhanyagolt napon is érdemes összegyűrni a lepedőt!

X. A szokásos pasivélemény

A pénteki szex azért jó, amiért a hétfői, a keddi, a szerdai, a csütörtöki, a szombati és a vasárnapi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.