Intim vallomás Détár Enikőtől: ő kezdett ki új pasijával

Forrás: MTI -
Détár Enikő szerelem vallomás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Először Majka, NaNeee! című műsorában árult el részleteket jelenlegi kapcsolatáról: „egyéjszakás kalandnak indult” – mesélte Enikő.

Egy rendezvényen találkoztunk, ahol felléptem. Végig a színpadon álltam, de voltak rövidke, tízperces szüneteim is. Az egyik szünetben a takarásban álltam, Péter pedig valahogy mellém került. A kollégáim tudták, hogy be van állva a vállam, és azt ajánlották, beszéljem meg ezt Péterrel, aki épp akkor egy könyvet promotált, egyébként masszőr is – meséli csillogó szemekkel. És akkor én, 49 és háromnegyed évesen bementem vele a raktárba, lehúztam a ruhám pántját… ő pedig megmasszírozott. A rendezvény végén – és ilyet sem csináltam még – nagyon burkoltan én kértem el a számát. Persze nem az övét, hanem a szalonét, ahol dolgozott, de én természetesen megadtam a saját számomat.” – mesélte később Enci a Borskérdéseire felelve.

Forrás: MTI
Détár Enikő őszinte vallomásahttp://www.life.hu/kult/20131124-detar-eniko-oszinte-vallomasa.htmlA színésznő, bár szakítása óta fogyott néhány kilót, nem anorexiás, nem emészti magát és nem bánta meg, hogy két színházi szerepet adott vissza, hogy elkerülhesse, hogy válófélben lévő férjével, Rékasi Károllyal és annak új partnerével, Pikali Gerdával egy színházban álljon. KultNem hűlt ki Détár és Rékasi kapcsolatahttp://www.life.hu/intim/20140321-detar-eniko-szineszno-majka-nanee-cimu-musoraban-vallott-arrol-hogy-meg-nem-hultek-ki-az-erzelmek.htmlA színésznő Majka NaNee! című műsorában vallott arról, hogy volt férjével tökéletes párost alkottak.IntimFotó: Szabó Balázs - OrigoParádés szereposztás a Mamma Miában, Détár önmagát alakítjahttp://www.life.hu/bulvar/20140311-detar-eniko-onmagat-alakitja-a-mamma-miaban.htmlNyilvánosságra hozták a Madách színházban szeptemberben színpadra kerülő Mamma Mia musical szereposztását. A parádés névsorban a fiatal tehetségek mellett közismert és közkedvelt nevek sorakoznak: Stohl András, Détár Enikő, Gallusz Niki, Koós Réka, Sasvári Sándor, Szerednyey Béla, Muri Enikő és Hajdú Steve.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.