Ismét összeomlott a magánélete Fekete Dávidnak, akit barátnője lapátra tett.

Ahogy a Life.hu is megírta, Dávid, a Megasztár egykori énekese, nehezen heverte ki válását volt feleségétől, Cserpes Laurától. A szakítás után a fiatal tehetségre pár hónapja újra rátalált a szerelemés Laura után ismét egy jól szituált családból származó lánnyal szűrte össze a levet. Renáta édesapja ugyanis jól menő céget vezet. A románc azonban nem tartott sokáig, mert a lány közösségi oldaláról eltűntek a közös fényképek – írja a Blikk

Forrás: Fekete Dávid hivatalos weboldal

„Nincsenek már együtt, Reni nem érezte azt, amit Dávid, pedig a fiú mindent megtett azért, hogy elvarázsolja őt, hónapokig udvarolt a lánynak, elhalmozta őt ajándékokkal, tényleg mindent bevetett, de úgy tűnik, ez kevés volt a tartós boldogsághoz. Azt a pletykát is hallottam a szakításon kívül, hogy Reni visszament egy jóval korábbi barátjához" – nyilatkozta a lapnak egy neve elhallgatását kérő ismerős.

Fekete Dávid a lap kérdésére nem cáfolta a szakítást. „Nem szeretném megbántani Renit, mert néhány hónapig nagyon boldogok voltunk együtt. Nem szeretném felhánytorgatni azt, amit ezért a kapcsolatért tettem, hiszen szerelemből jött minden magától. Reni csodálatos lány, én még mindig szeretem őt, és úgy érzem, hogy egy halvány reménysugár még van arra, hogy egyszer újra egy párt fogunk alkotni. Talán túl fiatal volt hozzám, és még szeretne élni; lehet, megijedt, amikor látta, hogy én mennyire komolyan gondolom ezt a kapcsolatot" – magyarázta Dávid, aki azt is elárulta, hogy most a munkába temetkezik.