Andrássy-kastély esküvő TV2 Pamela menyasszony Édes Élet Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Berki Krisztián pazar helyszínt talált, ahol megtarthatnák az esküvőt és hatalmas lagzi keretében ünnepelhetnék szerelmüket Pamelával.

„Képzeld el, belebotlottam az Andrássy-kastélyba és kitaláltam, hogy itt lesz az esküvőnk" – újságolta az Édes Élet sztárja menyasszonyának. Pamela azonnal tiltakozni kezdett, mert nem szeretne vidéken, az isten háta mögött férjhez menni.

„Belegondoltál, hogy a vendégeket el kell oda szállítani?!" - érvelt Pamela, de Krisztián hajthatatlan volt és fogadkozott, hogy megoldja a problémát. Sőt, ha tehetné, megvásárolná a kastélyt, de az igazgató azt mondta a sportolónak, nem eladó. Így van, amire a kőgazdag Berki sem tudja rátenni a kezét.

„Befoglalom nyárra a helyet, úgy készülj!" – fenyegette Berki a lányt, aki bár tiltakozott, a vőlegényt egyáltalán nem zavarta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.