A Life.hu sorozatában bebizonyítjuk, hogy igenis minden egyes napon kell, lehet, érdemes, ajánlott szexelni. Hiszen minden nap számít, és mindig van ok az örömre, boldogságra, szerelemre, gyönyörre, vágyakozásra. Legutóbb a pénteki szex előnyeit gyűjtöttük csokorba, de érintettük már a szerda, és a csütörtöki összebújás jótékony hatásait is. Most pedig lássuk, miért éri meg vasárnap is szeretkezni!

Miért is jó vasárnap szexelni?

Forrás: Thinkstock
I.
Hogy igazán jól záruljon a hét, meg kell koronázni egy kiadós, vasárnapi ágytornával.
II.
Mert a hét végére már annyira elegünk lesz mindenből, hogy csak a szex segíthet.
III.
Vasárnap nem vagyunk túl fáradtak, és nem kell annyira sietni sem, mint hétköznap.
IV.
Vasárnap azért jó a szex, mert kipihentebbek vagyunk, nincs rajtunk a hétköznapokra jellemző nyomás, stressz. Hétköznap este a gondolataink a munka és a problémák körül forognak. Vasárnap kipihentek, nyugodtak vagyunk. Nincs is jobb ilyenkor egy otthoni, romantikus wellness-esténél.

Hétfőn pedig nagy mosollyal és kipihenten érkezhetünk a munkahelyünkre, tudván, otthon minden rendben van.
V.
A vasárnap a hét hetedik napja. A páratlan számtól azonban nem kell megijedni, sokkal inkább ajánlott nyitni a párunk felé. Ne késlekedjünk hát!
VI.
Mert a vasárnap a legrosszabb nap. Rosszabb, mint a hétfő, mert hétfőn legalább a hétfő miatt rossz a kedvünk, a vasárnapot viszont egy másik nap, a hétfő szele rontja el. Innentől kezdve küzdeni kell azért, hogy túl lehessen élni a vasárnapot, és erre a szex egy igencsak jó megoldás.

 

Forrás: Thinkstock
VII.
A vasárnapi szex nemcsak a hét lezárására jó, hanem hogy bemelegítsünk az új hétköznapokra.
VIII.
Ha a srácok még a nagyiéknál vannak, lophatunk pár órát vasárnap, mielőtt elmennénk értük.
IX.
A Life.hu legutóbbi cikkében szereplő szavazáson a vasárnapi nap mindösszesen tizenöt szavazatot kapott. Ez ugyan nem sok, mégis ezzel a péntek és a szombat után a harmadik helyen áll a legpreferáltabb szexnapok képzeletbeli listáján.
X. A szokásos pasivélemény
A vasárnapi szex azért jó, amiért a hétfői, a keddi, a szerdai, a csütörtöki, a pénteki és a szombati.