Eszményi Viktória Heilig Gábor Nagy Adri szerelem Megasztár Szombat esti láz anyós-meny
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A jelenleg a Szombat esti láz parkettjén bizonyító énekesnő fia az egykori Megasztáros Nagy Adriba zúgott bele.

Kedves történet, ahogy Nagy Adri és Eszményi Viktória-Heilig Gábor fia egymásba szeretett. Tamás már három hónapja Adri zenekarában basszusgitározott, mire a fiú meg merte neki mondani, hogy többet érez iránta, mint barátság. „Megismerkedésük picit hasonlított ahhoz, ahogy én ismertem meg Gabit" – mesélte a hot! magazinnak Eszményi Viktória.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

„Tiszteletben tartom a kapcsolatukat, de tény, hogy időnként vissza kell fogni magam. Nagyon szeretem Adrit, a vérében van, hogy megteremtse az otthon melegét, és gondoskodik Tamásról" – lelkendezett Viktória.

Adri is hasonlóan jókat tud mondani leendő anyósáról, de azért bevallotta, az ismerkedés előtt kicsit félt a szülőktől. „Az első találkozásnál viszont azonnal megnyugodtam. Úgy érzem, Vikivel baráti a kapcsolatunk, több, mint egy anyós-meny viszony" – tette hozzá Adri, akinek elmondása szerint ez az első felnőttkori komoly kapcsolata. Már együtt is élnek a fiatalok.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.