Péter Szabó Szilvia nem bánja a múltat

NOX nős pasi Péter Szabó Szilvia NaNee! Papp Gergely Majka vallomás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A NOX együttes egykori énekesnője, Majka NaNee! című műsorában vallotta be, hogy nem bánta meg kapcsolatát nős menedzserével.

Papp Gergely és Majka pellengére állították Péter Szabó Szilvit, és megkérdezték tőle, hogy miért pazarolta el a fiatalságát volt menedzserére, aki nős férfi és végül családját választotta a szép énekesnő helyett.

Forrás: facebook/Péter Szabó Szilvia

„Nem érzem úgy, hogy elpazaroltam volna a fiatalságom. Sokat tanultam ebből a kapcsolatból kaptam jót és rosszat is. Nem csinálnám másképp, ha visszamennék az időben, mert mindennek megvan az oka" – magyarázta Szilvi, akit Majka kérdőre vont, vajon emiatt a kapcsolat miatt volt-e sikeres az énekesnő együttese?

„Ne vonjunk párhuzamot, hogy azért lett sikeres a csapat, mert kapcsolatunk volt. Úgy gondolom, hogy ő van olyan profi menedzser, hogy ha nem lett volna köztünk szerelem, akkor is teljes gőzzel dolgozott volna velünk" – szögezte le Szilvi.

Csézy augusztusban férjhez megyhttp://www.life.hu/intim/20140402-csezy-enekesno-augusztusban-ferjhez-megy-parjahoz-laszlohoz-es-utana-johet-a-csaladalapitas.htmlAz énekesnő és párja, László már javában készülnek a nyári esküvőre, ahol Csézy saját tervezésű ruhában szeretne tündökölni.Intim--Rómában romantikázott a Hajdú házaspárhttp://www.life.hu/intim/20140414-hajdu-peter-musorvezetot-felesege-sarka-kata-39-szuletesnapjan-egy-romai-kirucanassal-lepte-meg.htmlSarka Kata római kiruccanással lepte meg férjét, aki karnyújtásnyi közelségbe került Ferenc pápához.Intim--Homoszexuális, biszexuális, hetero - honnan tudjuk, milyen beállítottságú a gyerek?http://www.life.hu/csalad/20140422-homoszexualis-biszexualis-hetero-honnan-tudjuk-milyen-beallitottsagu-a-gyerek.htmlAzt mondják, hogy a homoszexualitásra való hajlam részben genetika - sok kutatás látott napvilágot erre vonatkozóan. Viszont a nevelés, a környezet is sokat számít. Hogyan ismerhetjük fel, hogy gyerekünkben megvan ez a hajlam?Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.