A neten keres társat a Fat Phoenix dobosa

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence -
X-Faktor Gáspár Gergely Tinder Fat Phoenix RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Tinder elnevezésű mobilos társ- és szexpartnerkereső alkalmazás segítségével keresne párt Gáspár Gergő. Vagy ha mégsem, akkor miért regisztrált oda? Azt állítja: poénból.

Az X-Faktor Fat Phoenix együttesének tagja több képet is feltöltött magáról az oldalra, holott mindeddig úgy lehetett tudni, boldog párkapcsolatban él szerelmével, Natalie Dimonovskival. A Blikk kiderítette, a több mint négy és fél éves románc véget ért, a zenész pedig így magyarázza regisztrációját:

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

"Poénból regisztráltam fel több hónappal ezelőtt. Az egyik haverom mesélt erről az alkalmazásról, és brahiból letöltöttem, azóta nagy ritkán felnézek rá. Nem ilyen helyeken keresek partnert, hiszen máshol ismerkedem. Ez az egész komolytalan volt, és a viccről szólt" - árulta el. Gergő hozzátette, igaz a szakítása híre, de bővebben nem kívánt beszélni róla.

Nem képes túllépni Liptain Gesztesihttp://www.life.hu/intim/20140418-a-tv2-musorvezetoje-liptai-claudia-nem-bocsat-meg-volt-ferjenek-gesztesi-karolynak.htmlMeglepő kijelentést tett Gesztesi Károly: nem képes elfelejteni Liptai Claudiát. A színésznő azonban nem lépett túl a házasság alatti sérelmein. IntimOrigoÍgy köszöntötte fel Norbit Rékahttp://www.life.hu/intim/20140416-rubint-reka-schobert-norbit-szerelmes-uzenettel-koszontotte-fel-43-szuletesnapjan.htmlRubint Réka és Schobert Norbi minden alkalmat megragad arra, hogy a nagyközönség előtt is kimutassák egymásnak érzelmeiket. Nos, mi lenne jobb apropó erre, mint a családfő születésnapja. IntimFotó: Hámori Zsófia/Life.huNincs visszaút Juniornakhttp://www.life.hu/intim/20140411-a-tv2-edes-eletenek-szereploje-ll-junior-vegleg-elveszitette-csaladjat.htmlAhogy a Life.hu beszámolt róla, az Édes élet forgatókönyve szerint L.L. Junior megelégelte Csilla féltékenykedését, ezért elköltözött otthonról. Később Csilla kizárta a lakásból, a rapper pedig a Mokkában üzent gyermeke anyjának. Most azonban a zenész igencsak meglepődött, Csilla lehiggadt. Junior úgy véli, most van igazán veszélyben a házassága. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.