Így vesztette el a szüzességét a Barátok közt sztárja

Balogh Nóra nők színész idősebb Barátok közt Solti Ádám
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Solti Ádám bevallotta, első szerelme, aki 11 évvel volt idősebb nála, vette el a szüzességét.

A Barátok közt színésze bevallotta, neki nem gond, ha a párja idősebb nála. A sorozatban Ádám jelenleg Nóra párja, aki jóval idősebb a fiúnál. A Story magazinban a színész elárulta, a való életben is volt már dolga idősebb nővel.

Solti Ádám Forrás: RTLKLUB

„Nórával nagyon működik köztünk a kémia, így biztos vagyok abban, hogy remek jeleneteket tudtunk csinálni" - kezdte Ádám, aki a magánéletéből merített ihletet a szerephez.

"Szerintem a szerelemben nem létezik az a fogalom, hogy korkülönbség, így én is azt mondom: miért ne? A legelső barátnőmet egy nyaraláson ismertem meg. Tizenegy évvel volt nálam idősebb, én tizenhét voltam. Ez azonban nem volt akadály, mint ahogy a nyelvi korlátok vagy éppen az sem, hogy ő Münchenben élt, én pedig Budapesten. Annyira összemelegedtünk, hogy végül a szüzességemet is vele vesztettem el. A korkülönbség nemhogy probléma, ez esetben még előny is volt" – mosolygott Ádám.

Dívák, akiken volt már jegygyűrű, de akiket sosem vettek elhttp://www.life.hu/intim/20140429-rihanna-miley-cyrus-paris-hilton-anna-kurnyikova-akik-a-jegygyurunel-nem-jutottak-tovabb.htmlDívák, akik sosem lesznek már boldogok című cikkünkben összegyűjtöttük már azokat a sztárokat, akik akárhogy igyekeznek, nem jutnak el a hőn áhított házasságig, amely látszólag a maximális boldogságot jelentené számukra. Most olyan hölgyeket válogattunk össze, akiknek ugyan megkérték már a kezüket, de végül hercegeik így vagy úgy, de kihátráltak a dologból. IntimOrlando Bloom Selena Gomezzel jár?http://www.life.hu/intim/20140429-orlando-bloom-es-selena-gomez-jarnak.htmlEgyütt érkeztek, majd együtt távoztak egy Los Angeles-i koncertről. Ennyi elég is ahhoz, hogy a külföldi bulvárlapok máris a két sztár románcáról írjanak.Intim--Megtört a jég: George Clooney eljegyezte barátnőjéthttp://www.life.hu/intim/20140427-megtort-a-jeg-george-clooney-eljegyezte-baratnojet.htmlJobb később mint soha, megvan a nő, aki méltő a sármos hollywoodi színész kezére! - számolt be a People magazin a nagy eseményről.Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.