Romantika 2014-ben: Lánykérés flashmobbal

flashmob lánykérés romantika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy flashmobbal tette feledhetetlenné leánykérését egy cardiffi férfi.  

A 36 éves Marc Fury egy étterembe szervezte a meglepetést, partnere, Naomi Coleman az utolsó pillanatig nem sejtette, miről van szó. A BBC News beszámolója szerint Fury csütörtök este barátnőjével tért be a walesi főváros Cosy Club éttermébe. Asztaluknál ültek, amikor egyszer csak egy negyven tagú kórus termett körülöttük, amely fergeteges hangulatban adott elő egy Bruno Mars, valamit egy Whitney Huston számot - természetesen a szerelemről. A felvételt ide kattintva megnézheted.

Illusztráció Forrás: Getty Images/iStockphoto/Dejan Ristovski

Az előadás végén a 34 éves Fury letérdelt a barátnője előtt, elővette a gyűrűt és megkérte a kezét. Naomi, aki addig érdeklődve nézte az eseményt, és csak ekkor döbbent rá, hogy valójában neki szólt a koncert, nyomban kedvese nyakába borult és igent mondott. Később elmondta: mindig is tudta, hogy vőlegénye képzelete rendkívül gazdag, de azt nem sejtette, hogy ennyire romantikus. "Szép és őrült dolog volt egyszerre" - mondta a lánykérésről. "Marc semmit sem árult el, még akkor sem, amikor a kórus elkezdett énekelni. Egészen addig nem fogtam fel, amíg meg nem láttam, hogy a zsebébe nyúl. Hihetetlen volt, abszolút mesés" - mesélte.

Fury egy konferencián ismerte meg a Sing & Inspire kórust, amelynek vezetője elmondta, hogy bár gyakran énekelnek flashmobokon, ez volt az első alkalom, hogy eljegyzésen léptek fel.
Az étterem személyzete is be volt avatva a meglepetésbe, az ott dolgozók igyekeztek úgy időzíteni a műszakjaikat, hogy minél többen ott lehessenek a különleges eseményen.

Péniszmérete miatt utasították vissza a lánykérésthttp://www.life.hu/intim/20140214-patrick-moote-amerikai-szinesz-komikust-kicsi-penisze-miatt-utasitotta-vissza-baratnoje-lanykereskor.htmlNem elég, hogy egy egész stadion előtt utasította vissza barátnője Patrick Moote házassági ajánlatát, még hímvesszőjének méretét is felhozta kizáró okként.Intim--Minden 3. nőnek csalódás a lánykéréshttp://www.life.hu/intim/20131014-minden-harmadik-nonek-csalodas-a-lanykeres-negyeduknek-a-gyuru-sem.htmlMinden 3. nő titkon nincs megelégedve azzal, ahogy párja felteszi neki a nagy kérdést. Negyedük a gyűrűt is kicseréltetné. Legalábbis a briteknél.IntimRomantikus lánykérés adásbanhttp://www.life.hu/intim/20131114-joe-az-ejjelnappal-budapestbol-lovon-keri-meg-szerelme-kezet.htmlSenki nem gondolná, hogy még az Éjjel-Nappal Budapest keménykötésű Joe-ja is fél valamitől, de bebizonyította, hogy szerelméért mindenre képes!Intim

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.