Okok a mai hancúrra: ezért jó kedden szexelni!

Forrás: Thinkstock -
szeretkezés szex önkielégítés hétköznap kedd vágy orgazmus erotika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Life.hu sorozatában összegyűjtöttük már a hétfői, a szerdai, a csütörtöki, a pénteki, a szombati és a vasárnapi szex előnyeit. Utolsóként vegyük most górcső alá a keddet, vagyis a kis hétfőt, és annak jótékony szexhatásait.
Forrás: Thinkstock

I.

Mivel a hétfő a legnehezebb nap, valószínű, hogy sokan számos, a hétfői szex mellett szóló érvünk ellenére sem bújnak össze ezen a napon. Így keddre csak fokózódik a vágy, és gyűlik a szenvedély. Hajrá!

II.

Mert nemcsak a kedd reggeled, a délelőttöd, a teljes keddi napod, hanem az egész heted jobban indul, ha a hét elején, a reggeli depi helyett orgazmussal olajozod be a hétköznapok fogaskerekét.

III.

Hétvégére végre letettük a munkát, jó esetben kipihentük magunkat. Vagyis kedden még nem vagyunk annyira fáradtak, mint mondjuk szerda vagy csütörtök magaságában. Érdemes tehát hétfőn vagy kedden este összebújni, mert amikor a hét közepe és a vége felé összesűrűsödnek majd a programok, sokkal nehezebb lesz rászánni magatokat.

IV.

A korábbi cikkünkben lévő szavazás szerint, ahol a legpreferáltabb szexnapokat kutattuk, a kedd mindössze három szavazatot kapott. Ezzel pedig a szerdával karöltve sereghajtóként kullognak.

Ez azt jelenti, hogy női olvasóink igen kis százaléka szexel ezen a napon. Ha hitetünk ennek a botcsinálta statisztikának, és borítékolhatjuk, hogy a párkapcsolatban élők nem szeretkeznek a hét második napján, akkor ezek szerint a szeretőnk ezen az estén épp ráér, nem?

V.

A Wikipedia szerit a kedd jelentésének eredete a hét kettedik napja. A kettedik szóból vált és rövidült az idők folyamán keddre. Vagyis ez a nap a kettősségről, a kettes számról szól, vagyis igazi páros nap. Tökéletesen illik hát a páros gyönyörhöz.

VI.

Ahogy azt már Okok a mai hancúrra: ezért jó hétfőn szexelni! című cikkünkben kifejtettük, egy orgazmushoz nem is feltétlenül szükséges partner. Ez a tézis pedig természetesen a keddre is igaz.

Ha tehát a párodnak nincs kedve hozzá, vagy éppenséggel nem ér rá a hét második napján, itt az ideje, hogy magad vedd kezelésbe a dolgokat.
Forrás: Thinkstock

VII.

Mert másnap lehet, már késő akarni a szexet. A hétfői és a keddi szex is felhívás, hogy ne vesztegess el egyetlen percet sem, ha erotikáról van szó! Ne várj arra, hogy véget érjen egy rossz nap! Ne keresd a tökéletes pillanatot, a megfelelő alkalmat, a legfeszültségmentesebb napot! Tedd azzá az aktuálisat, jelen esetben a keddet!

VIII.

Ha az ember lánya nem él párkapcsolatban, és időről időre érdekes kalandokba bonyolódik, nem mellőzhet egy éjszakát sem. Ezalól a kedd sem kivétel. Ahogy megyünk bele a nyárba, gombamód szaporodnak a szabadtéri programok, a koncertek, a partik, a házibulik, ahol persze mindenki elengedi magát, ismerkedik, és felszabadul. Ha te is épp elengedni készülöd a gyeplőt, akár még egy keddi, spontán szexkaland is gond nélkül összejöhet.

IX.

Nyugi, ha nem lenne hétfő, a keddet utálná mindenki, szóval elég a rinyából, és irány az ágy!

X. A szokásos pasivélemény:

"A keddi szex azért jó, amiért a hétfői, a szerdai, a csütörtöki, a pénteki, a szombati és a vasárnapi."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.