Mint ahogyan a Life.hu megírta, Cseke Katinka párjáról, Olaszról és egykori (?) szerelméről kompromittáló fotók készültek. Az elmúlt napokban mindhárom szereplő megszólalt: Cseke Katinka - bár nem hiszi, hogy a férfi hűtlen lenne hozzá - sírva kommentált, Olasz tagadja a viszonyt, az állítólagos szerető pedig megint mást állít.

A Blikk szembesítette Olaszt Erika vallomásával, amit a férfi kétkedve fogadott. Kijelentette, nem hiszi, hogy a nő azt állítja, újra fellángolt a kapcsolatuk. 

Forrás: TV2

"Mi közötök van ahhoz, hogy én kit szeretek? Ez a csókolózós kép pedig biztos, hogy nem most készült. Az áprilisi fotón pedig mit csinálok? Na, mit? Átölelem, és megpuszilom. És akkor mi van? Ezenkívül semmi nem volt közöttünk. Nem csókolóztam a csajjal. Egyébként nem érdekel, ki mit gondol rólam. Katinka bízik bennem, mert nem szoktam hazudni. Ha valamit akarok, akkor azt elmondom, és nem sumákolok. Erikával csak barátok maradtunk" - akadt ki a zenész. 

 "Nekem nincs titkolnivalóm! Nem vagyok rossz ember. Hiába is próbál bárki másnak beállítani. Sokkal őszintébb vagyok, mint gondolnák az emberek. Senkivel nem fogok összeállni, amíg fel nem nőnek a gyerekeim. A családomért élek" – tette hozzá. 

Nos, hogy ez a magyarázat megnyugtatja-e Cseke Katinkát, kétséges.