Berki imádja, ha Pamela kényezteti: "Néha guggol, néha térdel..."

Forrás: tv2 -
szex kényeztetés sportoló Pamela orvosi felügyelet libidó Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sportoló már hatalmas izomzattal rendelkezik a kőkemény edzéseknek köszönhetően, azonban mindig orvos felügyeletét kéri, hogy a libidója is megmaradjon az edzések után.

Pamela az Édes életben arról panaszkodott, hogy Berki időnként szexuálisan ellustul és nem elég aktív. Az izmos sportoló szerint nincs abban semmi különös, ha egy hím csak élvezi a kényeztetést – írja a Bors

Forrás: tv2

„Minden nap bókolok Pamelának és legyezgetem a hiúságát, ugyanakkor egész nap emberekkel foglalkozom, tárgyalok, szervezek és amikor hazaérek, szeretem, ha hátradőlhetek. Egészen mély érzelmekre van szükségem egy-egy kemény nap után és imádom, amikor Pamela kényeztet engem. Néha guggol, néha térdel, de ha jobban belegondolok, melóztam már rajta én is eleget" – mondta Berki.

Krisztián azt is elárulta edzések után, hol megnő, hol csökken a libidója „Amikor évekkel ezelőtt elkezdtem komolyan edzeni, éreztem, hogy a szexuális vágyam olykor elillant, ezért megfogadtam, hogy a jövőben csak és kizárólag orvosi felügyelet mellett testépítek, és ez ma sincs másként" – árulta el Krisztián.

Minden, ami 18 évesen buli volt, de 30 felé kínszenvedéshttp://www.life.hu/intim/20140506-ejszakazas-pasizas-penzkereses-szepseg-nyaralas-5-dolog-ami-18-evesen-buli-volt-30-fele.htmlMég mielőtt úgy tűnne, temetjük a harmincasokat, fontos megjegyezni, hogy egy felmérés szerint ma a 30 felettiek élvezik igazán az életet. Ebben az életszakaszban ugyanis a nők már kellő önismerettel rendelkeznek, pontosan tudják, értik és ismerik a saját igényeiket. Addig azonban, míg ebbe a mámoros időszakba eljutunk, út közben sok mindent át kell gondolni, újra kell tervezni. A Life.hu most ezeket a nehézségeket gyűjtötte csokorba.Intim--Meztelenül pózolt Berki Krisztiánhttp://www.life.hu/intim/20131022-berki-krisztian-sportolo-meztelenul-pozolt-terhes-baratnoje-pamela-mellett.htmlKrisztián erotikus fotósorozattal lepte meg kedvesét, Pamelát. A sportoló mindent megmutatott magából - tudta meg a Life.hu. IntimVolt női alázzák Berki Krisztiánthttp://www.life.hu/intim/20130205-berki-krisztian-egykori-focista-nem-szerette-volt-baratnoit-akik-lesajnaloan.htmlŐ pedig viszont alázza exeit. Berki Krisztián egy hamarosan megjelenő könyvben mondja el véleményét korábbi kapcsolatairól. Ezt azonban a lányok sem hagyják szó nélkül.Intim

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.