A sportoló már hatalmas izomzattal rendelkezik a kőkemény edzéseknek köszönhetően, azonban mindig orvos felügyeletét kéri, hogy a libidója is megmaradjon az edzések után.

Pamela az Édes életben arról panaszkodott, hogy Berki időnként szexuálisan ellustul és nem elég aktív. Az izmos sportoló szerint nincs abban semmi különös, ha egy hím csak élvezi a kényeztetést – írja a Bors

Forrás: tv2

 „Minden nap bókolok Pamelának és legyezgetem a hiúságát, ugyanakkor egész nap emberekkel foglalkozom, tárgyalok, szervezek és amikor hazaérek, szeretem, ha hátradőlhetek. Egészen mély érzelmekre van szükségem egy-egy kemény nap után és imádom, amikor Pamela kényeztet engem. Néha guggol, néha térdel, de ha jobban belegondolok, melóztam már rajta én is eleget" – mondta Berki.

Krisztián azt is elárulta edzések után, hol megnő, hol csökken a libidója „Amikor évekkel ezelőtt elkezdtem komolyan edzeni, éreztem, hogy a szexuális vágyam olykor elillant, ezért megfogadtam, hogy a jövőben csak és kizárólag orvosi felügyelet mellett testépítek, és ez ma sincs másként" – árulta el Krisztián.