Robert Pattinson Alkonyat napi hím születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Robert Pattinson május 13-án tölti be 28. életévét! Nem kérdés, ő a mai Napi Hím! Összeszedtünk néhány érdekességet is, amit még biztosan nem tudtál róla!

Isten éltesse kedvenc vámpírunkat! A jóképű Robert Pattinson egy évvel öregebb, egész pontosan 28 éves lett. De még mindig odavagyunk érte, ezt szögezzük le! A sármos brit színész ráadásul szingliként ünnepel. Rob! Nyugi, mi nagyon szívesen felköszöntenénk személyesen is! :)

Forrás: Life.hu

Íme, néhány intim és érdekes tény, amelyekkel közelebbről is megismerheted az Alkonyat szexi Edwardját:

- 12 évesen kezdett el modellkedni, elmondása szerint azért, mert elviselhetetlenül bénán nézett ki. Volt már fenékmodell is
- Nővérei gyerekkorában gyakran nőnek öltöztették és Claudiának szólították. (Vajon ezért gondolta, hogy kipróbálja a modellszakmát?!)
- 12 évesen csókolózott először
- Edward Cullen szerepére a meghallgatása az Alkonyat-filmek rendezőjének hálószobájában történt. Állítólag lenyűgözte Catherine Hardwicke-t. Reméljük, csak a színészi képességeivel! Miután megkapta a szerepet, 75 ezer ember írt alá egy petíciót tiltakozásul
- Régebben tagja volt egy bandának, ami a sokatmondó Rossz lányok (Bad Girls) nevet viselte
- Pocsékul vezet. Pedig nemrég tanult meg. Mindenki reszkessen az utakon!
- Zenésznek viszont jó. Zongorán és gitáron is játszik. Egyik dala az Alkonyat első részében is megjelent
- Nagy Marlon Brando és Jack Nicholson rajongó
- Aktívan jótékonykodik

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.