Dobrády Ákos: „Megtaláltam azt, aki az utamon elkísérhet"

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu -
sztárpár Iszak Eszter intim Pimasz Úr ottalszik szerelem Dobrády Ákos Super TV2
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ákos és menyasszonya, Iszak Eszter bepillantást engedtek életükbe, és a kapcsolatukról is meséltek Papp Gergőnek. 

A sztárpár a Pimasz Úr Ottalszik című műsorban mutatta meg otthonát. Gergőnek pedig szerelmükről is meséltek. Szerintünk olyan cukik!

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu

„Elmondhatom, hogy így közel negyvenhez már sok mindenen túl vagyok. Most már komolyan tervezek és úgy éreztem, Esztiben megtaláltam azt, aki az utamon elkísérhet" – magyarázta Ákos, akinek szerelme a szép szavak hallatán elérzékenyült.

„Az első pillanattól kezdve azt érzem, hogy Ákos az igazi, akit mindig is kerestem" – mondta Eszti, akit párja sosem enged be pazar házának magánfürdőszobájába.

„Szeretem a külön fürdőszobát, ez az én intim helyiségem. Itt vannak a dolgaim, ha szétdobálom a cuccaim, mert sietek valahová, akkor úgy maradhatnak. Ide még Eszti sem jöhet be, de természetesen mindig bejön" – mosolygott Ákos.

A gyermektelen párok boldogabbak, mint akik már szülővé váltakhttp://www.life.hu/intim/20140510-a-gyermektelen-hazassagokban-es-kapcsolatokban-boldogabbak-a-felnottek.htmlA gyermekvállalást évszázadokon át a boldogság forrásának és az élet értelmének tartottuk. Mára azonban nemcsak a gyereket vállalló családok száma csökken rohamosan, de egy olyan kutatás is napvilágot látott, amely szerint a gyermektelenek boldogabbak is, mint azok, akik már legalább egy babát vállaltak. Legalábbis ez derül ki a brit Open University felmérésből - írja a The Guardian.IntimOrigoSoha nem volt még ilyen szexi Jennifer Lopezhttp://www.life.hu/intim/20140513-soha-nem-volt-meg-ilyen-szexi-jennifer-lopez-uj-albumanak-boritojan-pozol.htmlJennifer Lopez legújabb albumának borítóján igazán szexi! IntimOrigoIzmos szépfiú dobja fel a hétkezdésthttp://www.life.hu/intim/20140512-marc-fitt-amerikai-fitneszmodell-a-hetfoi-napi-him.htmlA mindössze 24 éves Marc Fitt rendkívül céltudatos. És persze nagyon szexi.IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.