Újra együtt van a párjával Tornóczky Anita

Forrás: Sunhill Media -
frizura házasság Tornóczky Anita Medgyessy Péter szerelem szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kibékült Tornóczky Anita és üzletember férje, Szini Béla. A pár csaknem egy év után döntött úgy, hogy ad még egy esélyt a házasságuknak. 

Tavaly márciusban sokallt be Anita, aki akkor nyíltan beszélt arról, hogy a nyolc éve tartó kapcsolatuk válságban van. Ahogy fogalmazott, a férje „túl izgalmas", és azt is elárulták, már a válást fontolgatták.

Forrás: Sunhill Media

A Blikk információi szerint Anita és a férje nem bírták sokáig egymás nélkül, és úgy döntöttek, megpróbálják megmenteni a házasságukat. "Most egyelőre béke van, aztán hosszú távon majd meglátjuk, hogyan alakul a kapcsolatunk" - mesélte a napilap újságírójának Anita, és azt is elárulta, a férje kedvéért még a haját is elkezdte növeszteni.

"Majdnem egy évig nem éltünk együtt, aztán eljött az az idő, amikor úgy éreztük, hogy itt az ideje adni még egy esélyt a másiknak. De ez még nagyon friss, korai lenne hosszú távú tervekről beszélni" – mesélte Anita.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.