Istenes Bence: „Nem, nem vagyunk együtt!"

Forrás: facebook/Istenes Bence -
magyarázkodás Istenes Bence Barátok közt Kiss Ramóna RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az RTL Klub műsorvezetője közösségi oldalán magyarázkodott a hétvégi fotó miatt amelyen, Kiss Ramónával pózolnak.

Szinte pillanatok alatt felkapta a sajtó azt a csalit, amit Istenes Bence dobott ki közösségi oldalára a hétvégén. A képen éppen Kiss Ramónával lazulgatnak valahol, ez még nem is lenne olyan érdekes, de a leleményes műsorvezető ezzel az idézettel tette ki a fotót: „Minden perc mit veled töltök, arra ösztönöz, hogy töltsek veled még egy percet". Ezek után nem értjük, miért csodálkozik azon, hogy összehozták a Barátok közt Zsófiját alakító Kiss Ramónával.

Kiss Ramóna és Istenes Bence a kérdéses fotón Forrás: facebook/Istenes Bence

„Csakhogy tisztázzuk, mert látom, hogy egyre okosabb emberek kezdik megfejteni, hogy miért tettünk ki egy semmitmondó képet egy gagyi idézettel. Nem, nem vagyunk együtt, semmi közünk egymáshoz Ramónával ilyen téren, de ezt soha nem is állítottuk. Szimplán jókedvünkben voltunk és spontán posztoltunk, úgyhogy mindenki nyugodjon le a pi***ba, nem kell túlmisztifikálni a dolgot" – írta Bence.

Ramóna a Borsban véleményezte a történteket.

„Rövidre zárnám a kérdést, nem vagyunk együtt Bencével. A fotót egyáltalán nem nevezném intimnek, Bence szövegét pedig mindenki a saját szája íze szerint értelmezte. A környezetemnek eszébe sem jutott azt feltételezni, hogy lenne köztünk valami. Bár némiképp ironikus, hogy Bence posztja miatt én magyarázkodom, de nem fogok ezért megorrolni rá" – mondta Ramóna.

VV Iza lábujjait nyaldossák egy erotikus videóbanhttp://www.life.hu/intim/20140527-vv-iza-a-valovilag6-jo-csajanak-erotikus-videoira-bukkantak-ahol-a-labat-nyalogatjak-vagy-eppen-raul.htmlIza még a villába kerülése előtt vállalta azt a pikáns videót, amelyben egy pasi a szájával kényezteti a lábát – egészségére! IntimNew Yorkban romantikáznak Iszak Esztiékhttp://www.life.hu/intim/20140526-iszak-eszti-a-viva-comet-gala-musorvezetoje-a-b-the-first-tehetsegkutato-zsuritagja-es-volegenye.htmlA Viva Comet-gála 2014 műsorvezetője, a B the First tehetségkutató zsűritagja és vőlegénye, Dobrády Ákos a világ egyik legszebb parkjában váltottak forró csókokat.Intim--Demcsáknak udvarolt Berki Krisztiánhttp://www.life.hu/intim/20140510-berki-krisztian-az-edes-elet-szereploje-a-tv2-mokka-adasaban-demcsak-zsuzsa-musorvezetonek-udvarolt.htmlSüsüvel és Demcsák Zsuzsával parádézott Berki Krisztián, aki természetesen semmi pénzért nem hagyott volna ki egy kis flörtöt a csinos műsorvezetővel.Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.