Az RTL Klub műsorvezetője közösségi oldalán magyarázkodott a hétvégi fotó miatt amelyen, Kiss Ramónával pózolnak.

Szinte pillanatok alatt felkapta a sajtó azt a csalit, amit Istenes Bence dobott ki közösségi oldalára a hétvégén. A képen éppen Kiss Ramónával lazulgatnak valahol, ez még nem is lenne olyan érdekes, de a leleményes műsorvezető ezzel az idézettel tette ki a fotót: „Minden perc mit veled töltök, arra ösztönöz, hogy töltsek veled még egy percet". Ezek után nem értjük, miért csodálkozik azon, hogy összehozták a Barátok közt Zsófiját alakító Kiss Ramónával.

Kiss Ramóna és Istenes Bence a kérdéses fotónForrás: facebook/Istenes Bence

„Csakhogy tisztázzuk, mert látom, hogy egyre okosabb emberek kezdik megfejteni, hogy miért tettünk ki egy semmitmondó képet egy gagyi idézettel. Nem, nem vagyunk együtt, semmi közünk egymáshoz Ramónával ilyen téren, de ezt soha nem is állítottuk. Szimplán jókedvünkben voltunk és spontán posztoltunk, úgyhogy mindenki nyugodjon le a pi***ba, nem kell túlmisztifikálni a dolgot" – írta Bence.

Ramóna a Borsban véleményezte a történteket.

„Rövidre zárnám a kérdést, nem vagyunk együtt Bencével. A fotót egyáltalán nem nevezném intimnek, Bence szövegét pedig mindenki a saját szája íze szerint értelmezte. A környezetemnek eszébe sem jutott azt feltételezni, hogy lenne köztünk valami. Bár némiképp ironikus, hogy Bence posztja miatt én magyarázkodom, de nem fogok ezért megorrolni rá" – mondta Ramóna.