Antonio Banderas Melanie Griffith szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"Kibékíthetetlen ellentétek"-re hivatkozva szakított Hollywood egyik álompárja. 18 évig volt együtt Antonio Banderas és Melanie Griffith.

Hollywoodban nagy divat kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozni, ez történt most is - írja a Daily Mail. Jó ideje pletykáltak már arról az álomgyárban, hogy a két sztár elhidegült egymástól, de eddig kacsának bizonyult minden híresztelés. Most azonban már biztos: elválnak, ezt pedig Melanie ügyvédje jelentette be.

Forrás: AFP/Jemal Countess

A két színész 1995-ben, a Hárman párban című romantikus vígjáték forgatása alatt szeretett egymásba, hamarosan pedig össze is házasodtak. Lányuk, a 17 éves Stella Mleanie-val marad. Ez lesz a színésznő negyedik válása: kétszer hagyta ott Don Johnson színészt, egyszer pedig Steve Bauert. Banderas-nak ez volt a második házassága.

Fluor Tomi és Bogi egy párhttp://www.life.hu/intim/20140603-fluor-tomi-enekes-a-mizu-eloadoja-es-bogi-fonogram-dijas-enekesno-egyutt-jarnak.htmlÚgy tűnik, Bogi nemcsak a munkában, de a szerelemben is nagyon sikeres. A napokban Fonogram-díjat kapott, és mindezt nem akárkivel ünnepelte meg. IntimFotó: Hámori Zsófia/Life.huMicsoda románc! Egymásra talált a rendezőzseni és a dívahttp://www.life.hu/intim/20140529-uma-thurman-szineszno-es-quentin-tarantino-rendezo-egy-part-alkotnak.htmlHúsz évvel első közös munkájuk, a Ponyvaregény után Uma Thurman és Quentin Tarantino hivatalosan is "új szintre emelte" kapcsolatát. Intim--Állatmintás dresszben pózol a teniszcsillaghttp://www.life.hu/intim/20140601-serena-williams-teniszezono-egy-eskuvoi-foton-pozol-furdoruhaban.htmlSerena Williams egy esküvői fotón pózol, méghozzá párducmintás úszódresszben. Mi nem biztos, hogy szeretnénk magunkról ilyen képet.Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.