valóvilág párkapcsolat szex csábítás VV Cristofel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
VV Cristofel hiába bizonygatta, hogy 15 évvel idősebb párja, Kovács Gigi mellett megjavult, sorra derülnek ki félrelépései.

Ahogy a Life.hu is megírta, Cristofel még kapcsolatuk alatt megcsalta a nála 15 évvel idősebb Gigit egy Beáta nevű 25 éves modellel. Most pedig újabb kínos ügye derült ki a kubai macsónak – írja a Blikk.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

Cristofel egy számára ismeretlen, férjezett, kisgyermekes családanyát próbált befűzni egy légyottra a Facebookon. Krisztina igencsak meglepődött, amikor Cristofel bejelölte őt ismerősnek, majd dobott rá egy üzenetet, hogy megismerkedne vele. Az asszony azonnal elutasította a közeledést, hiszen családos, és azt is tudta, hogy a szájhősnek barátnője van.

„Felháborító, hogy mit meg nem enged magának ez a taknyos! Mégis, mit képzel, hogy ennyi mindenkiből akar hülyét csinálni?! Remélem, megbűnhődik, és a barátnőinek felnyílik a szemük. Állandóan írogatott, és találkozni akart. Azt mondta, kiéhezett. Leírta, hogy konkrétan a szex miatt akar találkozni. Meg is beszéltünk egy időpontot, ő biztosította volna a helyszínt, a találkozó pedig a Blahán lett volna. Természetesen én nem mentem el, utána pedig letiltottam őt!" – fakadt ki az asszony a lapnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.