Batánovics Lili X-Faktor szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fél éve ismerte meg párját Lili, ám amíg nem érezte biztosnak a kapcsolatukat, nem mutatta meg a nyilvánosságnak a fiút.

"Még soha nem voltam olyan szerelmes, mint most" – mesélte a Borsnak Lili, és hozzátette, a fiú - akit itt meg is nézhetsz - is zenész.

Forrás: Hámori Zsófia/Life.hu

"Dani a Soulsearchers nevű bandában dobol, így az érzelmek mellett a munkánk és a hobbink is megegyezik, maximálisan kiegészítjük egymást. Jó lenne egyszer egy közös koncertet is összehozni, de egyelőre ez még csak terv, hiszen szeretném befejezni a rendezvényszervezői sulit, és vissza akarok kerülni az akadémiára zongora szakra, ahol tanárképzésben szeretnék részt venni" – mondta az énekesnő.

Mégsem házasodik Szepesi Nikihttp://www.life.hu/intim/20140622-szepesi-niki-uszono-es-parja-nem-hazasodik-ossze-iden.htmlBár már tavaly megtartotta az eljegyzést párjával Szepesi Niki, most úgy döntöttek, a tervezettnél később házasodnak össze. Az úszónő elárulta, miért.Intim--Fura udvarlója akadt Tatár Csillának http://www.life.hu/intim/20140618-tatar-csilla-a-facebookjan-tette-kozze-egy-ur-udvarlo-levelet.htmlFacebookján,"a hónap levele" megjegyzéssel osztott meg egy kis szösszenetet rajongóival Tatár Csilla. "Azért mutatom meg nektek, mert a 'felkérése' - az egyébként nyilvános - üzenőfalamon landolt, nem pedig a privát leveleim között. Nos, kedves Mihály mostantól én vagyok az Ön rajongója!Érdemes elolvasni, zseniális!" - tette hozzá.Intim--Szerelem a legfölsőbb szintekenhttp://www.life.hu/intim/20140605-alekosz-es-parja-betty-haromeves-evfordulojukat-unneplik.htmlNagy napra virradtunk. Alekosz és párja, Betty kapcsolata túlélte az érzelmi és egzisztenciális válságot, ma pedig már hároméves évfordulójukat ünneplik. Mi pedig gratulálunk nekik! IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.