Hatalmas eljegyzési bulit tartottak Dér Heniék

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu -
eljegyzés eljegyzési gyűrű Dér Heni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár már decemberben eljegyezte Vincze Gábor Dér Henit, a fiatalok csak mostanában tartották meg az eljegyzési bulit. Nem is akármilyet!

A vajdasági énekesnő és Vincze Gábor igyekeztek betartani a hagyományokat: Heni szülőfalujában volt a buli, ahol a leendő férjnek meg kellett kérnie a lányt édesapjától. De nem ám szűk körben - közel százan gyűltek össze a jeles nap alkalmából a hétvégén!

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu

Heni a Blikknek elárulta, a családja nagyon tiszteli a hagyományokat, így mindenképp ilyen bulit szerettek volna tartani. ,,Először csak az egészen szűk családnak terveztük, végül egy százfős parti lett belőle, ahol egészen reggel hatig mulattunk" – mesélte az énekesnő, aki azt is elárulta, édesapja nagyon meghatódott, amikor Vincze Gábor tanúja megkérte tőle Heni kezét.

Vicze Gábor is remekül érezte magát a buliban: ,,A Vajdaságban valahogy barátságosabbak az emberek. Az egész olyan volt, mint egy vidéki lagzi. Húslevessel, rengeteg sült hússal, csevapcsicsával és persze más helyi jellegzetes ételekkel, édességekkel. És természetesen különleges barackpálinkával, amit ők készítenek" – mondta Heni leendő férje.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.