Klausmann Viktor 4 év után újrakezdené volt feleségével

Forrás: RTLKLUB -
feleség válás Klausmann Viktor botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A műsorvezető bár botrányos körülmények között szakított feleségével, mára rendeződött a viszonyuk és minden idejüket együtt töltik.

Klausmann Viktor és volt kedvese, Anikó 2010-ben szakítottak, mert a műsorvezető kínos nőügyeitől volt hangos a sajtó. Négy év alatt azonban begyógyultak a sebek – írja a Story.

Forrás: RTLKLUB

„Nem állítom, hogy nem próbálkozunk újra Anikóval, de valahogy mindig megállunk egy ponton. Én változatlanul szeretem a feleségem. A jövő kiszámíthatatlan, bármi megtörténhet, a közös életünket is újrakezdhetjük, hiszen kislányunk, Tamci eleve erős kapocs közöttünk" – mondta Viktor.

Pasivélemény: Mi a dolga a barátnőnek a focivébé ideje alatt?http://www.life.hu/intim/20140625-focivebe-2014-futball-vilagbajnoksag-parkapcsolat-feleseg-baratno-feladatok.htmlNem szexel velem a meccsek miatt: rámehet egy kapcsolat a focivébére? című cikkünkben alaposan körüljártuk, mit tehet és mit nem az a nő, akinek a pasija őrült focirajongó, aki egyet sem hagy ki a 2014-es brazíliai világbajnokság összecsapásai közül. A Life.hu most annak is utánajárt, hogy mit gondolnak minderről a férfiak.Intim--Pazar meglepetéspartival kedveskedett feleségének Oláh Gergőhttp://www.life.hu/intim/20140624-olah-gergo-x-faktor-gyoztese-pazar-meglepetes-partival-lepte-meg-feleseget.htmlAz X-Faktor győztese imádja feleségét, és ezt most egy különleges születésnapi meglepetéssel is bizonyította.Intim--Még mindig a volt pasijával lakik Jennifer Lopez?http://www.life.hu/intim/20140623-jennifer-lopez-meg-mindig-volt-pasijaval-casper-smart-tancossal-lakik.htmlAz énekesnő turnéja végéig ott maradhat Los Angeles-i lakásában Casper Smart – utána azonban mennie kell.Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.