Szerelemre vágyik az Éjjel-Nappal Budapest szépfiúja

Forrás: RTL Klub -
szépfiú tökéletes Kristóf (ÉNB) Éjjel-nappal Budapest szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
ÉNB Kristóf nehéz eset, hiszen tele van elvárásokkal és a tökéletes nővel hajlandó csak szóba állni.

Ahogy a Life.hu is megírta, Kristófért odavannak a nők. A fiú saját bevallása szerint érzékeny és odaadó, de komoly elvárásai vannak a másikkal szemben - írja a Bors.

Forrás: RTL Klub

„Talán én tettem magasra a lécet, de nem tudok ez ellen mit tenni. Nekem fontos a külső, különösen néhány dolog. Először mindig a bokáját, a kezét és a fogát nézem meg a lánynak. Aki rágja a körmét, nem jöhet szóba. Most sokan azt gondolhatják, hogy nagyképű vagyok, pedig aki ismer, az tudja, hogy ez nem igaz. Tisztelem a nőket, és amikor párkapcsolatban élek, soha nem is jutna eszembe, hogy félrelépjek" – magyarázta a sorozat szépfiúja.

Technikásak és szexisek: Íme a Life.hu álomválogatottjahttp://www.life.hu/intim/20140706-cristiano-ronaldo-neymar-messi-giroud-miguel-herrera-life-hu-alomvalogatott.htmlNem áltatjuk magunkat azzal, hogy értünk a focihoz. Nézzük a meccseket, a legkirályabb szabadtéri helyeken szurkolunk, bámuljuk a pasikat. Tisztában vagyunk azzal, hogy mi a les, és tudjuk, mi a dolgunk a vébé alatt. Így pedig nyugodtan megálmodhatunk mi is egy olyan csapatot, ami a kedvenceikből áll. Lássuk hát!Intim--Hugh Hefner neje odatette magáthttp://www.life.hu/intim/20140705-hugh-hefner-felesege-crystal-hefner-szexin-unnepelte-julius-4-et.htmlA július 4-i ünnepségből a Playboy-villa lakói sem maradhattak ki. Intim--Ki nem állhatta egymást Ryan Gosling és Rachel McAdamshttp://www.life.hu/intim/20140703-rachel-mcadams-es-ryan-gosling-ki-nem-allhattak-egymast-a-szerelmunk-lapjai-forgatasa-alatt.htmlKi gondolta volna? A Szerelmünk lapjai rendezője nemrég a Vh1-nak mesélt a két sztár kapcsolatának kezdetéről, amely leginkább vitával és kiabálással telt.Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.