Szerelmünk lapjai Ryan Gosling rendező forgatás utálat szerelem Rachel McAdams kiabálás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ki gondolta volna? A Szerelmünk lapjai rendezője nemrég a Vh1-nak mesélt a két sztár kapcsolatának kezdetéről, amely leginkább vitával és kiabálással telt.

5 dolog, amit a Szerelmünk lapjai adott nekünk - kattints IDE, és nosztalgiázz velünk!

Ryan Gosling és Rachel McAdams nagyszerű színészek. Ezt bizonyítja a Szerelmünk lapjai rendezőjének, Nick Cassavettes egy nemrég elárult visszaemlékezése is: a forgatás alatt ugyanis nem a szerelemtől forrt a levegő a két színész között – sokkal inkább a gyűlölettől.

Forrás: AFP

A veszekedés egy hatalmas vitába torkollt Rachel és Ryan között, hol sikoltoztak, hol kiabáltak egymással. Bár az 55 éves filmrendező szerint a film hátralévő része sem volt sima menet, a kedélyek lecsillapodtak.

Talán ez volt az a szenvedély, amely később szerelemmé alakult át: a két színész négy évig volt amolyan se veled-se nélküled kapcsolatban. Mi több, még utána is: korábban azt pletykálták, Ryan Gosling Rachellel melegítette fel a dolgot, miután Eva Mendesszel szakítottak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.