Erről az esküvői fotóról beszél most az internet

Forrás: Colleen Niska -
fotós esküvői fotózás menyasszony vőlegény Kanada tornádó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy tornádó tölcsérével a háttérben pózolt az újdonsült kanadai pár – mintha mi sem lenne természetesebb.

Hol vannak már a meztelen popsijukat mutogató koszorúslányok, akik egy-egy fotó erejéig őrültek meg? Az alább szereplő ifjú pár sokkal, de sokkal menőbb esküvői képeket tudhat a magáénak.

Forrás: Colleen Niska

Köszönhetően annak a tornádónak, amelynek tölcsére kitartóan tekergőzött a háttérben, mialatt a vőlegény és a menyasszony boldogan pózolt Colleen Niska fotós kamerájának. Colleen beszámolója szerint egyikük sem rémült meg a tornádótól, mivel tudták, hogy messze van és másfelé tart.

A fotózás helyszínén, Saskatchewanban a hétvégén két tornádót is jelentettek, néhány épület összedőlésén kívül azonban szerencsére nem történt sérülés.

Ilyen egy stílusos menyasszony 2014-ben! Férjhez ment Olivia Palermohttp://www.life.hu/trend/20140629-olivia-palermo-ferjhez-ment-johannes-huebl-nemet-modellhez.htmlOlivia Palermo és Johannes Huebl tulajdonképpen az egyik legstílusosabb amerikai pár, amióta 2008-ban találkoztak. Johannes modellként dolgozik, Olivia a New York-i elithez tartozik, blogol és szépen öltözik - leginkább. Esküvőjük, ahogy az elvárható, rendkívül stílusos volt.Trend--George Clooney anyósa nem támogatja az esküvőthttp://www.life.hu/intim/20140708-george-clooney-anyosa-nem-tamogatja-lanya-eskuvojet-a-vallas-miatt.htmlBaria Alamuddin nincs odáig a gondolattól, hogy lánya, Amal nem vallása szerint választott magának férjet.Intim--Házassági évfordulóját ünnepelte Ben Affleck és Jennifer Garnerhttp://www.life.hu/intim/20140701-ben-affleck-es-jennifer-garner-kilencedik-hazassagi-evfordulojat-unnepelte-vacsoraval.htmlA sztárpár egy romantikus vacsorával töltötte kilencedik házassági évfordulóját.Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.