George Clooney kiakadt a híreszteléseken és nagyon dühös

Forrás: NORTHFOTO -
édesanya esküvő házasság George Clooney anyós cáfolat Amal Alamuddin vallás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színész cáfolta, hogy menyasszonyának édesanyja ellenezné lánya közelgő esküvőjét. A Daily Mail bocsánatot kért a sztártól és családjától - írja az MTI.

Visszavágott a Daily Mailnek George Clooney. A brit bulvárlap a napokban közölt cikkében azt állította, a filmsztár leendő anyósa, Baria Alamuddin vallási okokból ellenzi lánya, Amal Alamuddin választását és közelgő esküvőjét.

Forrás: NORTHFOTO

A Daily Mail szerdán bocsánatot kért Clooney-tól, emberi jogi ügyvéd menyasszonyától és annak édesanyjától és eltávolították a cikket, amely állításuk szerint egy külsős újságírójuktól származik, aki jó kapcsolatokat ápol Libanonban. Ezek szerint nem elég jókat...

Micsoda páros: Brad Pitt lehet Clooney tanújahttp://www.life.hu/news/20140621-brad-pitt-szinesz-lehet-george-clooney-szinesz-eskuvoi-tanuja.htmlA Daily Mail információi szerint George Cloone nagynénje kotyogott, tőle tudja a világsajtó, hogy Brad Pitt lehet az esélyes jelölt a megtisztelő szerepre.News--Álomesküvőt tervez kedvesének George Clooneyhttp://www.life.hu/intim/20140519-george-clooney-alomeskuvot-tervez-menyasszonyanak-amal-alamuddin.htmlKi gondolta volna, hogy a megrögzött agglegény ennyire romantikus is tud lenni?Intim--A gyűrű, amely bizonyítja, hogy George Clooney tényleg nősülhttp://www.life.hu/intim/20140512-george-clooney-menyasszonya-amal-alamuddin-eljegyzesi-gyuruje.htmlTöbb száz millió forintnak megfelelő összegre becsülik annak a gyűrűnek az értékét, amelyet a színész ráhúzott jogász kedvese ujjára. Íme.Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.