A színész cáfolta, hogy menyasszonyának édesanyja ellenezné lánya közelgő esküvőjét. A Daily Mail bocsánatot kért a sztártól és családjától - írja az MTI.

Visszavágott a Daily Mailnek George Clooney. A brit bulvárlap a napokban közölt cikkében azt állította, a filmsztár leendő anyósa, Baria Alamuddin vallási okokból ellenzi lánya, Amal Alamuddin választását és közelgő esküvőjét.

Forrás: NORTHFOTO

"Először is, a sztori egyetlen állítása sem igaz. Amal édesanyja nem drúz. Nem járt Bejrútban, mióta én és Amal randevúzni kezdtünk, és semmilyen módon nem ellenzi a házasságot - de nem is erről van szó" – olvasható Clooney reagálása az USA Todayben.

Az 53 éves színész-rendező hozzátette: a lap ezúttal elvetette a sulykot, mert a vallási ellentéteket és lappangó intoleranciát kihasználva akarja növelni olvasói számát: "Szerte a világban élnek családtagjaink, és az a gondolat, hogy valaki csak azért tüzelje fel bármely részét a világnak, hogy jobban menjen a lap, egyszerűen bűntett" – fogalmazott a sztár.

A Daily Mail szerdán bocsánatot kért Clooney-tól, emberi jogi ügyvéd menyasszonyától és annak édesanyjától és eltávolították a cikket, amely állításuk szerint egy külsős újságírójuktól származik, aki jó kapcsolatokat ápol Libanonban. Ezek szerint nem elég jókat...