Szeles Mónika egykori teniszezőnő hozzámegy milliomos párjához

Forrás: MTI/Kovács Tamás -
eljegyzés Szeles Mónika milliomos késelés Thomas Golasino Grand Slam-torna teniszcsillag
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A magyar származású amerikai teniszezőnő úgy döntött, hivatalosan is összeköti az életét 32 évvel idősebb párjával,Thomas Golisano amerikai milliomossal.

A Democrat and Chronicle című internetes portál közölte a nagy hírt, miszerint a dúsgazdag Thomas Golisano bejelentette eljegyzését a 40 éves Szeles Mónikával. A kilencszeres Grand Slam-bajnok 5 éve él együtt kedvesével, a nála 32 évvel idősebb milliomossal, aki egy bérszámfejtő cég és a Baffalo Sabres nevű jégkorongklub tulajdonosa. Sőt, nemrég kifejezte szándékát, hogy a Buffalo Bills profi amerikai focicsapatot is megvenné.

Forrás: MTI/Kovács Tamás

Emellett politikai karrierre is vágyott: New York kormányzója akart lenni többször is, ám nem jött össze neki.
Szeles Mónika pályafutása 1989-től 2003-ig tartott. 1993-ban hátba szúrta egy őrült férfi a hamburgi tenisztornán, így két évet ki kellett hagynia. Mónika jelenleg Floridában él párjával.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.