Sophie Marceau és Christopher Lambert bejelentette, hogy "barátságban elválnak útjaik". Olyan diszkréten kezelték a kapcsolatukat, hogy meggondolatlanul így reagáltunk: jé, ők együtt voltak?!

Pedig bizony, hogy együtt! Ráadásul a kritikus hetedik évben váltak külön. 2007-ben ismerkedtek meg a La disparue de Deauville című film forgatásán, amelyet Lambert rendezett. 2012-ben még össze is házasodtak. A színésznőt legutóbb a cannes-i filmfesztiválon láthattuk a nagy nyilvánosság előtt, új filmjét ősszel mutatják be.

Forrás: AFP/Thomas Samson

Christopher Lambert jelenleg producerként dolgozik, és más üzleti tevékenységet is folytat, érdekelt a borászatban, az ingatlankereskedelemben és az internetes cégvilágban is.

Nem csak a hetedik év számít!

Egy 2011-es cikk szerint pont, hogy nem csak a hetedik évvel van a baj. Annál már négy évvel hamarabb bekövetkezik a párkapcsolatokban a legválságosabb időszak. Sőt, az ötödik év is legalább ilyen meghatározó - mondják szintén brit kutatók. Abban viszont megegyezhetünk, hogy amelyik pár túléli a hetedik évet, annak nagy esélye van a hosszú és boldog kapcsolatra.