Christopher Lambert Sophie Marceau házasság válás szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sophie Marceau és Christopher Lambert bejelentette, hogy "barátságban elválnak útjaik". Olyan diszkréten kezelték a kapcsolatukat, hogy meggondolatlanul így reagáltunk: jé, ők együtt voltak?!

Pedig bizony, hogy együtt! Ráadásul a kritikus hetedik évben váltak külön. 2007-ben ismerkedtek meg a La disparue de Deauville című film forgatásán, amelyet Lambert rendezett. 2012-ben még össze is házasodtak. A színésznőt legutóbb a cannes-i filmfesztiválon láthattuk a nagy nyilvánosság előtt, új filmjét ősszel mutatják be.

Forrás: AFP/Thomas Samson

Christopher Lambert jelenleg producerként dolgozik, és más üzleti tevékenységet is folytat, érdekelt a borászatban, az ingatlankereskedelemben és az internetes cégvilágban is.

Nem csak a hetedik év számít!

Egy 2011-es cikk szerint pont, hogy nem csak a hetedik évvel van a baj. Annál már négy évvel hamarabb bekövetkezik a párkapcsolatokban a legválságosabb időszak. Sőt, az ötödik év is legalább ilyen meghatározó - mondják szintén brit kutatók. Abban viszont megegyezhetünk, hogy amelyik pár túléli a hetedik évet, annak nagy esélye van a hosszú és boldog kapcsolatra.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.