Aranylakodalmat ül a világ egyik legszebb házaspárja

Forrás: AFP/Alberto Pizzoli -
házasság feleség olasz énekes aranylakodalom Claudia Mori Adriano Celentano
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világhírű olasz énekes, zeneszerző és tévés, Adriano Celentano és felesége, Claudia Mori 50. házassági évfordulóját ünnepli. Ez igen! Gratulálunk!

A leghíresebb olasz énekes, Adriano Celentano és párja, az olasz színész-énekesnő, Claudia Mori 50. házassági évfordulójukat ünnepli. Minden azon az 1964–es híres éjszakán kezdődött.

Forrás: AFP/Alberto Pizzoli

Claudia Mori akkor volt karrierje kezdetén, amikor 1963-ban találkozott Adriano Celentanóval az Egy furcsa pasas című film forgatásán. Egy csapásra szerelembe estek, a „Ruganyos" gúnynevű férfi azonnal otthagyta jegyesét, Milena Cantut és 1964. július 14-én a grosettói Szent Ferenc-templomban titokban feleségül vette Morit. Ezzel megszületett a világ legszebb párja. Szerelmük július 11-én a Sette című hetilap címlapjára került.

A házaspárnak három gyermeke született. Claudia Mori 50. házassági évfordulójuk megünneplésére egy könyvet adott ki, amely Adriano felé irányuló szerelméről beszél, és e-book formában is olvasható, Két szerelmes veterán címmel.

Végezetül jöjjön egy nagy sláger Adriano Celentanótól:

Pár hónap ismeretség után hozzáment pasijához Cheryl Colehttp://www.life.hu/intim/20140714-cheryl-cole-titokban-ferjhez-ment-baratjahoz-jean-bernard-fernandez-versini.htmlA ceremónia a legnagyobb titokban zajlott egy nagyon romantikus Karib-szigeten.Intim--Szeles Mónika egykori teniszezőnő hozzámegy milliomos párjáhozhttp://www.life.hu/intim/20140710-szeles-monika-egykori-teniszezono-es-a-milliomos-thomas-golisano-eljegyeztek-egymast.htmlA magyar származású amerikai teniszezőnő úgy döntött, hivatalosan is összeköti az életét 32 évvel idősebb párjával,Thomas Golisano amerikai milliomossal.Intim--Véget ért Sophie Marceau és Christopher Lambert házasságahttp://www.life.hu/intim/20140712-szakitott-egymassal-sophie-marceau-francia-szineszno-es-christopher-lambert.htmlSophie Marceau és Christopher Lambert bejelentette, hogy "barátságban elválnak útjaik". Olyan diszkréten kezelték a kapcsolatukat, hogy meggondolatlanul így reagáltunk: jé, ők együtt voltak?!Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.