Reese Witherspoon szerelmi életéről vallott

esküvő házasság Reese Witherspoon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szőke színésznő először mesélt újdonsült házasságáról és korábbi kapcsolatáról.

www.people.com
www.people.com




Reese most kiegyensúlyozott és boldog új házasságában, és ez az esküvőn is nyilvánvaló volt mindenki számára. A szép ara a szertartáson Monique Lhuillier tervező púderszínű ruháját és fehér fátylat viselt, majd a partyra átöltözött a tervező egy másik ruhakölteményébe: egy fehér, selyem miniruhába. Állítólag az újdonsült házasok egész este csak egymással voltak elfoglalva, és szerelmesebbek, mint valaha.

Szenzáció! Magyar férfi vette feleségül Reese Whiterspoont!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110327-reese-whiterspoon-es-jim-toth-hazassaga.htmlVV4: Béci és Laci rátámadt Évára a párbaj után!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110404-vv4-beci-nekiesett-evanak-a-parbaj-utan-es-kozolte-hogy.htmlHajdú Péter szexi táncot lejtett Zoltán Erikánakhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110404-hajdu-peter-farokfogasban-jo-vagyok.htmlAngelina Jolie fiát kirúgtákhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110404-angelina-jolie-fiat-kirugtak.htmlBritney újra szülni akarhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110404-britney-spears-harmadik-gyermeket-akar.htmlHatalmas égés! Kifújolták Gigit élő adásban a múltja miatt!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110404-szandika-beszolt-giginek-erkolcstelen-multja-miatt-gigi-haza-mesz.htmlVV4 párbaj: Botrányos hangulat közepette esett ki Gigi!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110403-vv4-parbaj-botranyos-hangulatban-versengett-gigi-es-eva.htmlElindult a Csillag születik - VV Ildi is bepróbálkozott!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110402-elindult-a-csillag-szuletik-elovalogato.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.