Megvan Tom Cruise utódja – kollégájával jár Katie Holmes

filmforgatás válás Suri Cruise Alexander Skarsgard True Blood - Inni és élni hagyni Katie Holmes Tom Cruise
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két évvel Tom Cruise-tól való válása után újra rátalált a szerelem Katie Holmesra, méghozzá a True Blood szívtiprója, Alexander Skarsgard személyében – legalábbis a Grazia magazin szerint.

2012-ben robbant a hír, hogy a sztárpár 5 év házasság után válik. 2006 novemberében kötötték össze életüket Olaszországban. Holmesnak ez volt az első házassága, Tom 1987 és 1990 között Mimi Rogers, 1990 és 2001 között Nicole Kidman férje volt. Ha hinni lehet az új híreszteléseknek, Katie és a svéd Alexander Skarsgard tavaly melegedtek össze egy filmforgatáson.

Forrás: AFP

Azóta tartották a kapcsolatot. Egy bennfentes szerint kettejük flörtje nyílt titok volt a stábtagok között, nagyon jól érezték magukat együtt.

Korábban Katie egy interjúban arról beszélt, csak az anyaságra és a munkára koncentrál mostanában. Tom Cruise-tól született kislánya, Suri már nyolcéves. Róla ITT írtunk legutóbb.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.