Odavan a színésznőért Détár Enci fiatal kedvese

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu -
Détár Enikő színésznő színház szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár nem sokat beszélnek magánéletükről, most Péter mégis úgy döntött a médiának is mesél boldogságáról Détár Enikővel. A pár nyolc hónapja van együtt.

Micsoda romantika! Détár Enci kedvese a Borsnak áradozott. "A nagybetűs nőbe szerettem bele, a csodálatos lelkébe és nem a róla kialakított, sokszor hamis képbe. Enci pont annyira tud ősanya lenni, mint amennyire díva" - mesélte Péter, aki azt állítja, az első perctől kezdve erősítették egymást és megbíztak a másikban.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

"Emberséges, nagyszerű a lelke, őszinte, játszma nélküli, jószívű, adakozó, azt pedig mindenki látja: szenzációsan néz ki. Ez a csoda, akit úgy hívnak, Enci!" – méltatta tovább kedvesét Péter.

Válása után újra boldog Pirner Almahttp://www.life.hu/intim/20140707-pirner-alma-a-facebookon-mutatta-meg-uj-parjat.htmlAhogy a Life.hu is megírta, Pirner Alma elvált, de a rúdtánc-világbajnok máris új társra talált.IntimFotó: Hámori Zsófia/Life.huLovasi András szerelmeshttp://www.life.hu/intim/20140704-lovasi-andras-a-kispal-es-a-borz-es-a-kiscsillag-alapitoja-foldes-eszter-szinesznobe-szerelmes.htmlÚj párja van Lovasi Andrásnak, a Kispál és a Borz és a Kiscsillag zenekarok legendás énekesének. Intim--Batánovics Lili megmutatta kedveséthttp://www.life.hu/intim/20140625-batanovics-lili-x-faktoros-megmutatta-szerelmet-a-soulsearchers-dobosat-santa-danit.htmlFél éve ismerte meg párját Lili, ám amíg nem érezte biztosnak a kapcsolatukat, nem mutatta meg a nyilvánosságnak a fiút.IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.