Újra randizik a Trónok harca sztárpárja

Forrás: Northfoto -
újrakezdés párkapcsolat Kit Harington szerelem Trónok harca
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kit Harington és Rose Leslie, a Trónok harca Havas Jonja és Ygritte-je ismét együtt vannak - állítja egy amerikai lap.

Nagy az öröm a rajongók körében, mert kiderült, hogy két kedvencük ismét randevúzik egymással. A US Weekly információi szerint Kit Harington és Rose Leslie már vagy három hónapja együtt vannak megint és jól elvannak együtt - bármit is jelentsen ez. A pár tavaly augusztusban szakított. A Trónok harca sztárjai már az HBO sorozat forgatása előtt is ismerték egymást, de a közös munka során egymásba is szerettek.

Forrás: Northfoto

Ismerd meg a Trónok harca hősnőit

A női sors Westeroson cseppet sem leányálom: minden idők tán legnagyobb szabású televíziós szériájának műfaja ugyan történelmi fantasy, de ez a kosztümös fantáziavilág kegyetlen kihívásokat állít a benne élők, különösen a nők elé. Cikkünk még a negyedik évad indulása előtt látott napvilágot, így olvasd!

Belecsöppent a Trónok harcába Erzsébet királynőhttp://www.life.hu/news/20140625-erzsebet-kiralyno-ellatogatott-a-tronok-harca-belfasti-studiojaba.htmlAz Egyesült Királyság uralkodónője a sikersorozat belfasti stúdiójában járt.News--Pucérkodással indítja az új évadot a Trónok harca szépségehttp://www.life.hu/trend/20140406-natalie-dormer-a-tronok-harca-szereploje-meztelen-fotoi-a-gq-magazinban.htmlA meztelenkedés, a szex, a vér és az erőszak nem állnak távol a Trónok harca sorozattól, éppen ezért nem meglepő, ha egy-egy szereplő a sorozaton kívül is ledobja a textilt. Natalie Dormer fotói nem sokkal a Trónok harca negyedik évadának indulása előtt jelentek meg.TrendOrigo16 érdekesség a Trónok harcárólhttp://www.life.hu/kult/20130329-mozi-szorakozas-film-16-erdekesseg-a-tronok-harcarol.htmlÁprilis 1-jétől újra támad a Trónok harca-őrület: a nagysikerű történelmi-fantasy tévésorozat belekezd a harmadik évadjába is a képernyőkön. A jeles alkalomból pedig a Life.hu most összegyűjtött egy csokornyi érdekes információt Westeros világáról.Kult

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.